Sözel derslerle iyi bir üniversite okunabilir mi?

AlpKhagan

Decapat
Daha fazla  
12. sınıfım ve bu sene sınav senem sayısal çok kötü ne kadar çalışsam da hiç yapamadım. Havacılık lisesinde okuyorum bir kolejde ama havacılık derslerinde notlarım hiç iyi değil sözelde tarih ve edebiyatım iyi tarihe çok ilgim var ama tarih okuyarak hiçbir şey olamıyorsun. Üniversite okumak istemiyorum sözel okuyarak hiçbir şey olamayacağım. Maddi durumumuz iyi sülalemin hepsi Belçika'da fakat aileme ne kadar söylesem de beni oraya götürmekle hiç uğraşmıyor. Üniversite okuyarak hiçbir şey olamayacağımı söylüyorum anlamıyorlar bir de gitmişler üniversitelere bakmışlar buna gidersin diyorlar notlarım kötü ne olduğum belli beklentiyi çok yüksek tutuyorlar. En azından bir diploman olsun diyorlar sözel girsem hangi bölümü okuyacağım onu da bilmiyorum. Havacılık bölümü de pilotluk değil sadece yer hizmetlerinde çalışabiliyorsun ama o da sayısal. Ne yapmam lazım? Bana biraz tavsiye verin.

kusura bakma yazdığını okumadım garip geldi bende bi konu açtım ama hiç bu kadar gelen olmadı garibe gitti bende biri çıkarda yardım eder diye bekiyom bura amacını aşmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…