Sözel için TYT fene nasıl çalışılmalı?

isikzeynep

Zeptopat
Daha fazla  
Sözel de ilk bin hedefliyorum. TYT fen derslerin de hiç temelim yok ama öğrendiğim de kolay anlarım.

TYT fen için nasıl çalışmalıyım? Önerebileceğiniz kaynak var mı?
TYT fen fullemek zor mudur?

Her ders için 3 soru bankası, her gün branş deneme ve çıkmış soruları çözeceğim, sınava kadar.

Konu videoları izlemek, not tutmak sıkıcı geliyor, uykum geliyor. Soru bankası ve deneme çözünce konu kafam da daha iyi oturuyor. Sözel dersleri hep böyle çalıştım.

TYT fen için de direkt konu anlatımlı kitap üzerinden çalışsam ve soru bankası, üzerinden öğrensem yeterli olmaz mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sözel de ilk bin hedefliyorum. TYT fen derslerin de hiç temelim yok ama öğrendiğim de kolay anlarım.

TYT fen için nasıl çalışmalıyım? Önerebileceğiniz kaynak var mı?
TYT fen fullemek zor mudur?

Her ders için 3 soru bankası, her gün branş deneme ve çıkmış soruları çözeceğim, sınava kadar.

Konu videoları izlemek, not tutmak sıkıcı geliyor, uykum geliyor. Soru bankası ve deneme çözünce konu kafam da daha iyi oturuyor. Sözel dersleri hep böyle çalıştım.

TYT fen için de direkt konu anlatımlı kitap üzerinden çalışsam ve soru bankası, üzerinden öğrensem yeterli olmaz mı?
knk sözel derslerle sayısal bir değil hiç temelin yoksa video izlemek zorundasın her dersten belli başlı kanallar var onlaırn kitaplarını alıp üzerine hocadan dinleyerek not alman lazım.

O kadar test kitabı çok fazla. Kısa kamplar var kilit konuları ele alıyorlar. Onların sorulari ve kitapları işini görür. Hazır not çıkarıyorlar zaten.

Hedefin ilk 1k ise sana tavsiyem fiziğe hiç çalışma ya da çıkması garanti ama basit olan 1-2 üniteye bak (örn: temel kavramlar, ısı ve sıcaklık) onun dışında tyt nin kimyası ve biyosolojisini komple bitir ikiside ful ezber dersler ve çok kolay soruyolar. Her dersten 3 kaynağa filan hiç gerek yok inan bana

Peki kısa kamplar işime yarar, TYT Fen de çok fazla detay sormazlar değil mi?
Geçen sene öyle bir yol izlemiştim. İşine yarar diye düşünüyorum. Fen çalışmayı sevmediğim için kamplara bakıyordum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı