Sözel ilk 10 bin için 10. sınıfta neler yapılmalı?

on123

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben şu anda 10. sınıfa gidiyorum. Hedefim sözel ilk 10 bin. Özel eğitim öğretmenliği istiyorum. Okulda sayısal ve eşit ağırlık sınıfları var. EA seçmek zorundayım. Kendimi verdiğimde edebiyatta iyi sonuçlar çıkıyor. Matematiği zor anlıyorum. Feni çalışarak zor da olsa halletmeye çalışıyorum. 9. sınıf ortalamam 95, notları yüksek tutmaya çalışıyorum. Bana neler önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler.

Tebrikler! Ortalamanın bu civarlarda olması TYT Matematik ve Fen derslerinde de iyi netler yapabileceğin anlamına geliyor. TYT Matematik ve Geometri temelini sağlamlaştırmanı öneririm. Derslerine gereken önemi vermeye devam edersen 12. sınıf yaz tatiline kadar ekstra çalışmaya ihtiyacın yok.

Cevap için teşekkürler. Bizden sonra muhtemelen sınav sistemi değişecek mezuna kalma şansım olmayacak. Bu yüzden sağlam ilerlemek istiyorum. Umarım başarabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…