I icyfoxy16 Centipat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #1 Merhaba ben sözelciyim. Ancak matematiği çok sevmiyorum ve yapamıyorum. Anadolu meslek lisesinde ve üniversitede muhasebe okuyabilir miyim?
Merhaba ben sözelciyim. Ancak matematiği çok sevmiyorum ve yapamıyorum. Anadolu meslek lisesinde ve üniversitede muhasebe okuyabilir miyim?
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.197 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #2 Zorlanıp zorlanmayacağınız açısından diyorsanız orasını biz bilemeyiz. Kural veya imkan olarak diyorsan bu bölümü okumana engel bir mevzuat vesaire yok.
Zorlanıp zorlanmayacağınız açısından diyorsanız orasını biz bilemeyiz. Kural veya imkan olarak diyorsan bu bölümü okumana engel bir mevzuat vesaire yok.
Oykush Decapat Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 211 Çözümler 1 Yer İzmir 16 Eylül 2023 #3 icyfoxy16 dedi: Merhaba ben sözelciyim. Ancak matematiği çok sevmiyorum ve yapamıyorum. Anadolu meslek lisesinde ve üniversitede muhasebe okuyabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Yani muhasebe genel olarak matematik ve hesaplama üstüne kurulu bir ders, sizi zorlayacaktır ancak çalışırsanız neden olmasın.
icyfoxy16 dedi: Merhaba ben sözelciyim. Ancak matematiği çok sevmiyorum ve yapamıyorum. Anadolu meslek lisesinde ve üniversitede muhasebe okuyabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Yani muhasebe genel olarak matematik ve hesaplama üstüne kurulu bir ders, sizi zorlayacaktır ancak çalışırsanız neden olmasın.
I icyfoxy16 Centipat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #4 Oykush dedi: Yani muhasebe genel olarak matematik ve hesaplama üstüne kurulu bir ders, sizi zorlayacaktır ancak çalışırsanız neden olmasın. Genişletmek için tıkla... Geç cevap için kusura bakmayın.Ön muhasebe okumayı düşünüyorum ön daha kolaymış sanırım hesap v.s seviyorum.
Oykush dedi: Yani muhasebe genel olarak matematik ve hesaplama üstüne kurulu bir ders, sizi zorlayacaktır ancak çalışırsanız neden olmasın. Genişletmek için tıkla... Geç cevap için kusura bakmayın.Ön muhasebe okumayı düşünüyorum ön daha kolaymış sanırım hesap v.s seviyorum.
Oykush Decapat Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 211 Çözümler 1 Yer İzmir 18 Eylül 2023 #5 icyfoxy16 dedi: Geç cevap için kusura bakmayın. Ön muhasebe okumayı düşünüyorum ön daha kolaymış sanırım hesap vs seviyorum. Genişletmek için tıkla... Anlıyorum, o zaman zorlanmazsınız. Hakkınızda hayırlısı olsun.
icyfoxy16 dedi: Geç cevap için kusura bakmayın. Ön muhasebe okumayı düşünüyorum ön daha kolaymış sanırım hesap vs seviyorum. Genişletmek için tıkla... Anlıyorum, o zaman zorlanmazsınız. Hakkınızda hayırlısı olsun.