ewquis Decapat Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 88 20 Nisan 2024 #1 Sorum başlıktaki gibi 150-180 bin sıralama yapmak zor mudur? Diploma notum 63 falan. TYT bilgim iyi değil. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Nisan 2024
Sorum başlıktaki gibi 150-180 bin sıralama yapmak zor mudur? Diploma notum 63 falan. TYT bilgim iyi değil.
1 170981 Megapat Katılım 7 Haziran 2017 Mesajlar 8.761 Çözümler 53 20 Nisan 2024 #2 Zor değil ama 63 ortalamayı ve sınava çalışmamış birisi onu dahi yapamayabilir. Oturup çalışırsanız yaparsınız.
Zor değil ama 63 ortalamayı ve sınava çalışmamış birisi onu dahi yapamayabilir. Oturup çalışırsanız yaparsınız.
ewquis Decapat Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 88 20 Nisan 2024 #3 170981 dedi: Zor değil ama 63 ortalamayı ve sınava çalışmamış birisi onu dahi yapamayabilir. Oturup çalışırsanız yaparsınız. Genişletmek için tıkla... çalışılması gerektiğini ben de biliyorum. Sonuç olarak ortalamamı değiştiremem. Benim sorum 180 bin yapacak kadar kalan süre yeter mi.
170981 dedi: Zor değil ama 63 ortalamayı ve sınava çalışmamış birisi onu dahi yapamayabilir. Oturup çalışırsanız yaparsınız. Genişletmek için tıkla... çalışılması gerektiğini ben de biliyorum. Sonuç olarak ortalamamı değiştiremem. Benim sorum 180 bin yapacak kadar kalan süre yeter mi.
Augustus Octavius Decapat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 259 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2024 #4 ewquis dedi: Sorum başlıktaki gibi 150-180 bin sıralama yapmak zor mudur? Diploma notum 63 falan. TYT bilgim iyi değil. Genişletmek için tıkla... Zor değil çalışılırsa yapılır.
ewquis dedi: Sorum başlıktaki gibi 150-180 bin sıralama yapmak zor mudur? Diploma notum 63 falan. TYT bilgim iyi değil. Genişletmek için tıkla... Zor değil çalışılırsa yapılır.
ewquis Decapat Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 88 20 Nisan 2024 #5 Augustus Octavius dedi: Zor değil çalışılırsa yapılır Genişletmek için tıkla... peki tyt sosyal’e ayrı çalışmam gerekir mi? türkçeyi arttırmaya çalışacağım da sosyal?
Augustus Octavius dedi: Zor değil çalışılırsa yapılır Genişletmek için tıkla... peki tyt sosyal’e ayrı çalışmam gerekir mi? türkçeyi arttırmaya çalışacağım da sosyal?
Augustus Octavius Decapat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 259 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2024 #6 ewquis dedi: peki tyt sosyal’e ayrı çalışmam gerekir mi? türkçeyi arttırmaya çalışacağım da sosyal? Genişletmek için tıkla... Sosyal'e de çalış tabiki puanın artar.
ewquis dedi: peki tyt sosyal’e ayrı çalışmam gerekir mi? türkçeyi arttırmaya çalışacağım da sosyal? Genişletmek için tıkla... Sosyal'e de çalış tabiki puanın artar.
ewquis Decapat Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 88 20 Nisan 2024 #7 Augustus Octavius dedi: Sosyal'e de çalış tabiki puanın artar. Genişletmek için tıkla... demek istediğim ayt’de zaten full sosyal çalışacağım tyt ile konular benzemiyor mu bakmam gerekiyor mu ayrı
Augustus Octavius dedi: Sosyal'e de çalış tabiki puanın artar. Genişletmek için tıkla... demek istediğim ayt’de zaten full sosyal çalışacağım tyt ile konular benzemiyor mu bakmam gerekiyor mu ayrı
Augustus Octavius Decapat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 259 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2024 #8 ewquis dedi: Demek istediğim AYT'de zaten Full sosyal çalışacağım TYT ile konular benzemiyor mu bakmam gerekiyor mu ayrı Genişletmek için tıkla... Konular benziyor tabii hocam. Zaten AYT tüm konuların tamamı oluyor. TYT konuları da dahil.
ewquis dedi: Demek istediğim AYT'de zaten Full sosyal çalışacağım TYT ile konular benzemiyor mu bakmam gerekiyor mu ayrı Genişletmek için tıkla... Konular benziyor tabii hocam. Zaten AYT tüm konuların tamamı oluyor. TYT konuları da dahil.
Kaganshady Centipat Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 406 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2024 #9 ewquis dedi: Sorum başlıktaki gibi 150-180 bin sıralama yapmak zor mudur? Diploma notum 63 falan. TYT bilgim iyi değil. Genişletmek için tıkla... Kör girse koklayarak yapar benim okulla alakam olmamasına rağmen 100k yapmıştım.
ewquis dedi: Sorum başlıktaki gibi 150-180 bin sıralama yapmak zor mudur? Diploma notum 63 falan. TYT bilgim iyi değil. Genişletmek için tıkla... Kör girse koklayarak yapar benim okulla alakam olmamasına rağmen 100k yapmıştım.
ewquis Decapat Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 88 22 Nisan 2024 #10 Kaganshady dedi: Kör girse koklayarak yapar benim okulla alakam olmamasına rağmen 100k yapmıştım. Genişletmek için tıkla... o kadar kolay yani
Kaganshady dedi: Kör girse koklayarak yapar benim okulla alakam olmamasına rağmen 100k yapmıştım. Genişletmek için tıkla... o kadar kolay yani