Sözelde ilk 20 bine girmek için nasıl bir yol izlenmeli?

TEKNOLOJİPEREST

Hectopat
Makaleler
1
Öncelikle şunu söyleyeyim genel olarak derslerde temelim bayağı bayağı az. Matematiği hiç yapamıyorum.
Sizce sözelde ilk 20 bine ne kadar sürede girebilirim? Nasıl bir yol izlemeliyim?
Sözelci olanlar yazarsa benim için daha yol gösterici olur.
Okulumda sözel sınıfı olmadığı için tahminen OBP'm 75-80 arası gelecek.
Türkçe öğretmenliği istiyorum.

Sınava son 2 ay kala çalıştım 33 bin yaptım. Bence şimdiden ezber yapmaya başla sözel ezber çünkü 20 binden çok daha iyisini yaparsın. Edebiyata başla özellikle. TYT de AYT'yi etkiliyor haberin olsun.

Sözel bölümlerin pek geleceği yok ama hayalin olan bir meslek varsa bir şey diyemem. Bir de matematik yapamıyorum diye kendini sınırlama gerekli azim ve çalışmayla hepsi olur. Kendimde bir zamanlar hiç matematik yapamıyordum şu an iyi seviyelere geldim.

Sözel bölümlerin pek geleceği yok ama hayalin olan bir meslek varsa bir şey diyemem. Bir de matematik yapamıyorum diye kendini sınırlama gerekli azim ve çalışmayla hepsi olur. Kendimde bir zamanlar hiç matematik yapamıyordum şu an iyi seviyelere geldim.
Hocam şu an hangi bölümlerin geleceği var?
Hangi bölümü okuduğunuzda direk işiniz hazır oluyor;)
Maalesef ki ülkemizde bölüm farketmeksizin işsizlik oranı çok fazla.

Sözelde ilk 20k için matematiğe inanılmaz derecede ihtiyacın yok. TYT de Türkçe ve sosyali(özellikle coğrafyayı) sağlamlaştır, temel at. Derslerde temelin az olduğu için kamplarla ilerle(YouTube)TYT'yi belli bir seviyeye taşımadan çok AYT çalışma. Ama AYT'yi çok da geciktirme. En geç aralık gibi büyük zamanını AYT'ye ayır. Aralığa kadar gelen süreçte ise TYT çalışmalarının hakkını ver. Güzel çalış. Sorun olursa bana ulaşabilirsin.

Sözelde ilk 20k için matematiğe inanılmaz derecede ihtiyacın yok. TYT de Türkçe ve sosyali(özellikle coğrafyayı) sağlamlaştır, temel at. Derslerde temelin az olduğu için kamplarla ilerle(YouTube)TYT'yi belli bir seviyeye taşımadan çok AYT çalışma. Ama AYT'yi çok da geciktirme. En geç aralık gibi büyük zamanını AYT'ye ayır. Aralığa kadar gelen süreçte ise TYT çalışmalarının hakkını ver. Güzel çalış. Sorun olursa bana ulaşabilirsin.

Konu 'YKS Sözel Rehberi' https://www.technopat.net/sosyal/konu/yks-soezel-rehberi.3344047/

Yeni hazırladığım bu rehber de size yardımcı olabilir hocam.

Konu 'YKS sözel rehberi' Rehber: YKS Sözel Rehberi

Yeni hazırladığım bu rehber de size yardımcı olabilir hocam.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı