Sözelden sayısala geçilebilir mi?

Mehmet Sakal

Decapat
Daha fazla  
Hocam ben 10. sınıfta alan yerine ders seçildiler, ben sözel seçtim ama sonra sayısala daha yatkın olduğumu gördüm ve 10. sınıfın 2. dönemin sonlarına doğru sayısala geçmek istedim ve müdür yardımcısına rehber öğretmenine falan sordum ve geçersin dediler ama halen içimde bir geçemicem korkusu var ve istediğim meslekte sayısal, geçebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Niye geçemeyesin? Ortada bir sorun mu var?

Niye geçemeyesin? Ortada bir sorun mu var?

Geçer miyim cidden hocam bu saatte aklıma takıldı. Gece gece zaten insanın aklına neler takıliyor.

Sözelden sayısal büyük cesaret. İyiyim diyorsan düşünme geç. Sayısal daha avantajlı bir bölüm.

Kendime güveniyorum aslında taşlar ne kadar geç yerine otursada aslında sözeli kolaydır diye tembellikten seçmiştim yani belki de o da kolay değil ama dediğim gibi taşlar yerine oturdu hocam.

Hocam bence geçilir eğer ki sayısala ilginiz varsa ve yapabileceğinize inanıyorsanız yaparsınız önemli olan inanmak ben şu anda sınava hazırlanıyorum son senem ben alan seçerken derslerim berbattı bırakın sayısalı matematiğin MSI'ni bilmiyordum fakat kendimi yaz dönemi boyunca öyle bir geliştirdimki matematikten korkmuyorum ve konuları çalışmaktan zevk alıyorum kısacası önemli olan istemeniz ve kendinize inanmanız.

Hocam vallahi bende aynıyım. Bu yaz hatta biraz daha erkenden başladım şimdi bende iyi ilerledim ve yaparım diyorum yani.

Hocalarım yazan herkese teşekkür ederim harbi diyorum içimi rahatlattınız vallahi gelin bir çay ısmarlim derdim ama diyemiyorum.

Hocam öğretmenleriniz geçebilirsin dediyse olay sana kalmış çalışırım kafam basıyor dersen geç.

Hocam öğretmenlere göre hareket edilmez yani öğretmen var öğretmen var bu konuda pek bir şey demek istemiyorum ama benim öğretmenlerimin hiçbiri sayısalı yapabileceğime inanmıyordu ve hala inanmıyorlar ama bu yazı çok iyi değerlendirdim ve başaracağım kimseyi inandırmak için değil kendim için insan ne istiyorsa onu yapmalı.

Düşünmeniz yeter hocam önemli olan başarmaya olan inancınız inanın ve elinizden gelenin fazlasını yapın istediğinizin en iyisini alacaksınız.

Hocam öğretmenlerime ben demiştim ve olumlu baktılar ve bende yapacağım diyorum yani kafaya koydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…