CQBRAREİS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 1.410 Yer HOF kürsüsü. Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2021 #31 windowsum ben dedi: Sen benim önceki durumumu biliyor muydun da böyle konuşuyorsun! Genişletmek için tıkla... Pardon bro.
windowsum ben dedi: Sen benim önceki durumumu biliyor muydun da böyle konuşuyorsun! Genişletmek için tıkla... Pardon bro.
5h13ld Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 1.712 Çözümler 10 8 Mayıs 2021 #32 windowsum ben dedi: Sen benim önceki durumumu biliyor muydun da böyle konuşuyorsun! Hocam ya güzel sanatlar ya da Anadolu. Tam lise kararı halen veremedim. Genişletmek için tıkla... Güzel sanatlar istiyorsun demek çizim yeteneğin nasıl peki? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mayıs 2021
windowsum ben dedi: Sen benim önceki durumumu biliyor muydun da böyle konuşuyorsun! Hocam ya güzel sanatlar ya da Anadolu. Tam lise kararı halen veremedim. Genişletmek için tıkla... Güzel sanatlar istiyorsun demek çizim yeteneğin nasıl peki?
windowsum ben Femtopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 61 8 Mayıs 2021 #33 Silinen üye dedi: Güzel sanatlar istiyorsun demek çizim yeteneğin nasıl peki? Genişletmek için tıkla... Hocam özelden konuşsak olur mu? Yeteneğim var fakat özelden söylemek istiyorum. Herkesin önünde söyleyemiyorum.
Silinen üye dedi: Güzel sanatlar istiyorsun demek çizim yeteneğin nasıl peki? Genişletmek için tıkla... Hocam özelden konuşsak olur mu? Yeteneğim var fakat özelden söylemek istiyorum. Herkesin önünde söyleyemiyorum.
5h13ld Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 1.712 Çözümler 10 8 Mayıs 2021 #34 windowsum ben dedi: Hocam özelden konuşsak olur mu? Yeteneğim var fakat özelden söylemek istiyorum. Herkesin önünde söyleyemiyorum. Genişletmek için tıkla... Olur hangi platformdan istersiniz Discord uygun mudur?
windowsum ben dedi: Hocam özelden konuşsak olur mu? Yeteneğim var fakat özelden söylemek istiyorum. Herkesin önünde söyleyemiyorum. Genişletmek için tıkla... Olur hangi platformdan istersiniz Discord uygun mudur?
windowsum ben Femtopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 61 8 Mayıs 2021 #35 Silinen üye dedi: Olur hangi platformdan istersiniz Discord uygun mudur? Genişletmek için tıkla... #4226
Silinen üye dedi: Olur hangi platformdan istersiniz Discord uygun mudur? Genişletmek için tıkla... #4226
5h13ld Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 1.712 Çözümler 10 8 Mayıs 2021 #36 windowsum ben dedi: #4226 Genişletmek için tıkla... isminiz? dc deki
windowsum ben Femtopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 61 8 Mayıs 2021 #37 Silinen üye dedi: İsminiz? DCdeki. Genişletmek için tıkla... Emirhan.
4 403329 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 2.408 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Bursa 8 Mayıs 2021 #38 439902 dedi: Yapacak birşey yok gibi, hayatının son günlerini mutlu geçirmeye bak. Genişletmek için tıkla... Gün önemli değildir içinde umut olduğu sürece 1 haftada 400 puan alınabilir. windowsum ben dedi: Hocam bilmiyorum ama ilkokuldan beri yapamıyorum. Tabi ilkokulda 7 net falan yapıyordum ama ortaokulda düştü. Genişletmek için tıkla... Hocam İnkılap tamamen yorumlama üstte sana bir şey söyler altta yorumunu ister.
439902 dedi: Yapacak birşey yok gibi, hayatının son günlerini mutlu geçirmeye bak. Genişletmek için tıkla... Gün önemli değildir içinde umut olduğu sürece 1 haftada 400 puan alınabilir. windowsum ben dedi: Hocam bilmiyorum ama ilkokuldan beri yapamıyorum. Tabi ilkokulda 7 net falan yapıyordum ama ortaokulda düştü. Genişletmek için tıkla... Hocam İnkılap tamamen yorumlama üstte sana bir şey söyler altta yorumunu ister.
5h13ld Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 1.712 Çözümler 10 8 Mayıs 2021 #39 windowsum ben dedi: Emirhan. Genişletmek için tıkla... İstek Gelmedi Sanırsam?
windowsum ben Femtopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 61 8 Mayıs 2021 #40 Silinen üye dedi: İstek gelmedi sanırsam? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam. Gelmedi. (profilde Sonic var.)
Silinen üye dedi: İstek gelmedi sanırsam? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam. Gelmedi. (profilde Sonic var.)