B Brky26 Centipat Katılım 23 Eylül 2023 Mesajlar 113 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #1 Arkadaşlar merhaba, oldschool bir rap sözleri yazdım. Bunu yapay zekaya söyletmek istiyorum. Beatim falan yok hangi yapay zekaya söyletebilirim?
Arkadaşlar merhaba, oldschool bir rap sözleri yazdım. Bunu yapay zekaya söyletmek istiyorum. Beatim falan yok hangi yapay zekaya söyletebilirim?
Emrecopur Hectopat Katılım 12 Kasım 2023 Mesajlar 1.469 Çözümler 33 2 Kasım 2024 #2 Brky26 dedi: Arkadaşlar merhaba, oldschool bir rap sözleri yazdım. Bunu yapay zekaya söyletmek istiyorum. Beatim falan yok hangi yapay zekaya söyletebilirim? Genişletmek için tıkla... Suno AI.
Brky26 dedi: Arkadaşlar merhaba, oldschool bir rap sözleri yazdım. Bunu yapay zekaya söyletmek istiyorum. Beatim falan yok hangi yapay zekaya söyletebilirim? Genişletmek için tıkla... Suno AI.
B Brky26 Centipat Katılım 23 Eylül 2023 Mesajlar 113 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #3 Emrecopur dedi: Suno AI. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Emrecopur dedi: Suno AI. Genişletmek için tıkla... Şarkı oluşturunca arkada çalan beat daha önce kullanılan bir beatmi yoksa yapay zeka o anda yeni bir beatmı yap Son düzenleme: 2 Kasım 2024
Emrecopur dedi: Suno AI. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Emrecopur dedi: Suno AI. Genişletmek için tıkla... Şarkı oluşturunca arkada çalan beat daha önce kullanılan bir beatmi yoksa yapay zeka o anda yeni bir beatmı yap
Emrecopur Hectopat Katılım 12 Kasım 2023 Mesajlar 1.469 Çözümler 33 2 Kasım 2024 #4 Brky26 dedi: Teşekkürler. Şarkı oluşturunca arkada çalan beat daha önce kullanılan bir beatmi yoksa yapay zeka o anda yeni bir beatmı yap. Genişletmek için tıkla... Yeni beat yapıyor galiba.
Brky26 dedi: Teşekkürler. Şarkı oluşturunca arkada çalan beat daha önce kullanılan bir beatmi yoksa yapay zeka o anda yeni bir beatmı yap. Genişletmek için tıkla... Yeni beat yapıyor galiba.
B Brky26 Centipat Katılım 23 Eylül 2023 Mesajlar 113 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2024 #5 Emrecopur dedi: Yeni beat yapıyor galiba. Genişletmek için tıkla... Hocam bir soru daha soracağımda, Şarkıyı ben söylemek istiyordum sözleri bana ait, sadece beati indirebiliyormuyum acaba ?
Emrecopur dedi: Yeni beat yapıyor galiba. Genişletmek için tıkla... Hocam bir soru daha soracağımda, Şarkıyı ben söylemek istiyordum sözleri bana ait, sadece beati indirebiliyormuyum acaba ?
Emrecopur Hectopat Katılım 12 Kasım 2023 Mesajlar 1.469 Çözümler 33 3 Kasım 2024 #6 Brky26 dedi: Hocam bir soru daha soracağımda, Şarkıyı ben söylemek istiyordum sözleri bana ait, sadece beati indirebiliyor muyum acaba? Genişletmek için tıkla... Şarkıyı indir buraya yükle vokali kıs indir Vokal Ayırma
Brky26 dedi: Hocam bir soru daha soracağımda, Şarkıyı ben söylemek istiyordum sözleri bana ait, sadece beati indirebiliyor muyum acaba? Genişletmek için tıkla... Şarkıyı indir buraya yükle vokali kıs indir Vokal Ayırma
B Brky26 Centipat Katılım 23 Eylül 2023 Mesajlar 113 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2024 #7 Emrecopur dedi: Şarkıyı indir buraya yükle vokali kıs indir Vokal Ayırma Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
Emrecopur dedi: Şarkıyı indir buraya yükle vokali kıs indir Vokal Ayırma Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
Emrecopur Hectopat Katılım 12 Kasım 2023 Mesajlar 1.469 Çözümler 33 3 Kasım 2024 #8 Brky26 dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim ne demek işe yararsa çözüldü demeyi unutma
Brky26 dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim ne demek işe yararsa çözüldü demeyi unutma