Sözlerini bilip ismini bilmediğim bir şarkı

Merhaba müzik severler, bunan yaklaşık 1 sene önce dinlediğim bir şarkı vardı. Aklımda kaç gündür biraz araştırdım fakat internette bir şey bulamadım.

Şarkı İngilizce dilindeydi, klibi yoktu izlediğim videoda sadece söyleyen grubun bir resmi vardı diye hatırlıyorum. Grubun resminde sanırım 4 kişi vardı ve yeşil-siyah renklerin hakim olduğu bir resim idi, resimdekiler daire şeklindeki bir masada oturuyorlardı sanırım. Yavaş ritme sahip ve romantik sayılabilecek bir şarkı idi. Grubun adında ''the'' ibaresi geçiyordu diye hatırlıyorum ama geçmiyor da olabilir. Şarkının adında da ''man'' vb. bir kelime vardı.

Şarkının bir de siyah beyaz bir film sahnesine eklenmiş bir videosu vardı. Onu bulabilsem şarkıyı da bulacağım. Sözlerini tam olarak hatırlamıyorum ama bir kısmı şuna benzer telaffuza sahip olan sözlerdi.

''We on the now (ya da side vb.) on the way, from the other/over, o/all very in hide/inside from/all the way...

Bir de yorumların hepsi Türkçe idi ve yorumlarda ''bu şarkı böyle hep az bilinsin, hüzünlendim'' gibi ifadeler vardı.

Müzik türü nedir? eski mi yoksa yeni bir müzik mi? dinlediğiniz müziğin sözleri net miydi? yoksa eski bir mikrafon ile kaydedilmiş gibi mi? Herhangi bir enstrüman kullanılıyormu hatırladığınız?

Ben de nefret ederim böyle aklıma gelir ama hatırlayamam, daha detaylı hatırlayıp bilgi verebilirsen vaktimi ayırıp bulabilirim. Yarım saattir pek bir şey bulamadım.

-
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu olabilir mi sence?

Bir de şöyle birşey var ki, dinlediğin müzik nereden dinledin? Youtube mu? başka bir kaynak mı hatırlıyormusun?

Teşekkür ederim vakit ayırıp aradığınız için ama şarkı bu değildi. YouTube'tan dinledim eminim. En eski 2011/2013 tarihinde yayınlanmıştı sanırım en yeni olarak 2014 olabilir. Şarkının sözleri net değildi bir de bu yüzden hatırlayamıyorum yani söyleyen kişi ağzını yayarak kelimeleri uzatarak söylüyordu sözleri. Buraya yazdığım kısım nakaratı idi galiba şarkının. Sözleri buna benziyordu biraz.

Normal kaliteli anlaşılır ses veren bir mikrofon ile kaydedilmişti şarkı. Sanırım video 200-300 bin arasında izlenmişti çok popüler değildi ama çok hoşuma gidiyordu şarkı.

Sizin attığınız şarkı gibi hareketli bir müzik değildi, slow ve biraz depresif ruhlu bir şarkı idi yani biraz hüzünlendiriyordu dinlerken.

Enstrüman olarak sanırım gitar ve piyano vardı, piyano bazı kısımlarda vardı, galiba geneli gitarlı bir şarkı idi başka ek bir müzik aleti de olabilir.

Birazdan ıslık sesi çalarak şarkının ritmini belli edecek şekilde ses kaydı yükleyeceğim.

Ses kaydı aşağıda, kalitenin düşüklüğü için kusura bakmayın. Çığlık gibi ses çıkmış.

MEGA

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı