Sözleşmede yerine getirilmeyen madde ile fesih edilebilir mi?

Ozr26

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,
8 Kasım çarşamba günü spor salonuna 7000 TL senelik kayıt yaptırdım. Sabah 9.00 ile akşam 23.00 açık olacağı söyleniyordu. 9 Kasım akşamı 20.00 da gidince de kapalı olduğunu gördüm. Neden olduğunu söylediğim zamanda personelimiz eksik olduğu için aksam hizmet veremiyoruz dediler. Ne zaman personel bulunur dediğim zamanda sürekli geçiştiriyorlar. İmzaladığım sözleşmede 9.00/23.00 arası açık diye yazmaktaydı. Sözleşmeyi feshetmek istediğim zamanda sürekli oyalıyorlar. Nasıl bir süreç izlemeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sözleşmeyi eğer günlük olarak 365 gün şeklinde ayarladıysan feshedebilirsin mutlaka fakat gittiğin günlerden fiyatta çıkarma olur. Ayrıca eğer 1 sene taahhütlü gibi bir şey yaptıysan paranın tümünü alır mısın bilmiyorum ama maddenin biri uyulmadığı için eğer dava açarsan muhtemelen belli bir miktar sana verilir fakat çok az olur bu da senin verdiğin paraya göre.

Bu arada ücretsiz cayma hakkın sanırım 7-15 gün tabiki var. Eğer hiç akşamları hizmet alamayacaksan paranın tümü sana verilmesiyle beraber feshedebilirsin.

Teşekkür ederim bugün iptal ettirebildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…