chon Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2015 Mesajlar 1.169 Çözümler 3 Yer Milky Way 7 Ocak 2022 #1 Merhaba, İngilizce konuşmalarımda hızlı bir şekilde faydalanabileceğim iyi bir sözlük var mı? Şuan google translate kullanıyorum ve Chrome sebebiyle oldukça yavaş. Ayrıca offline bir sözlük olması tercih sebebi. İyi günler. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ocak 2022
Merhaba, İngilizce konuşmalarımda hızlı bir şekilde faydalanabileceğim iyi bir sözlük var mı? Şuan google translate kullanıyorum ve Chrome sebebiyle oldukça yavaş. Ayrıca offline bir sözlük olması tercih sebebi. İyi günler.
rofl Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 8.322 Makaleler 56 Çözümler 172 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Pro M1 Pro 14' • i5 13400F 4060 Ti • Magic Mouse • Aerox 3 Cinsiyet Erkek Meslek Design Engineer 7 Ocak 2022 #2 Google Translate'in Çeviri uygulamasını denediniz mi? Çevrim dışı özelliğiyle oldukça iyi, bir kere indirip işinizi görebilirsiniz.
Google Translate'in Çeviri uygulamasını denediniz mi? Çevrim dışı özelliğiyle oldukça iyi, bir kere indirip işinizi görebilirsiniz.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.493 Makaleler 49 Çözümler 12 7 Ocak 2022 #3 rofl dedi: Google Translate'in Çeviri uygulamasını denediniz mi? Çevrim dışı özelliğiyle oldukça iyi, bir kere indirip işinizi görebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Anlatım bozukluğuna dikkat etmek lazım. Yoksa yalan yanlış bir şeyler çıkıyor.
rofl dedi: Google Translate'in Çeviri uygulamasını denediniz mi? Çevrim dışı özelliğiyle oldukça iyi, bir kere indirip işinizi görebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Anlatım bozukluğuna dikkat etmek lazım. Yoksa yalan yanlış bir şeyler çıkıyor.