Sofascore'a erişim engeli getirildi

SheckWes00

Hectopat
İnstagram, Wattpad, Discord, Roblox, Sofascore sıradaki hangisi olacak? Her şeye tak diye engel atılıyor... Arayüzü en güzel skor takip uygulamasıydı bence. Umarım en yakın sürede açılır.

Maç sonu reytinglere bakıyoduk mis gibi. Niye kaldırıyorlar bunu?

Ben yoruldum artık bu ülkenin rezilliklerinden GoodByeDPI kullanın rahatlayın arkadaşlar tavsiyemdir takmazsınız böyle saçmalıkları.

Ben hiç kullanmadım ama sürekli böyle mi olacak artık? Hep bir şeylerin alternatifini mi bulmak zorunda kalacak insanlar?

Sayfanın aşağısında yine birçok engel getirilme konusu var. Discord da hala açılmadı. İnsanlar çağdışı Skype vesaire ile idare etmeye çalışıyor herhalde. Ekran paylaşımının sesini kısma ayarı bile yok Skype'ta.

Bu yasaklamaları savunanlar da, yasaklayanlar ile birlikte ülkeyi Kuzey Kore'ye döndürdü. Sana ne kardeşim, kimin hangi siteyi kullandığından? Hiçbiri illegal bile değil. Kumar oynamayı azaltmak için de kumar sitelerini yasaklamaya çalışıyorlar, yine yanlış. Şimdi de abuk subuk sebepler yüzünden platform yasaklamaya başlamışlar. Discord hâlâ açılmadı; açılmama gerekçesi de, taciz olayları yapan kişilerin bilgilerinin söylenmemesi. Ne kadar istendi ve neler istendi açıklanmadı bile. Muhtemelen gidip tam yetki istediler ve cumhurbaşkanına hakaret gibi konularda da kişi bilgileri isteme hakkı talep ettiler. Gerçekten Kuzey Kore'den farksız olduk; her şey yasaklanıyor. VPN'ler bile yasaklı; ülkede en bilinen VPN'lere bakın, hepsi yasaklılar; NordVPN gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…