Roberto Umut Hectopat Katılım 24 Ocak 2015 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2015 #1 Konu başlığın belirtiğim gibi Soft nedir ?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.460 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 9 Nisan 2015 #2 Nereden duydun? Yerine göre değişir. Çeviricide kontrol edebilirsin. Software kısaltması olarak da kullanan var.
Nereden duydun? Yerine göre değişir. Çeviricide kontrol edebilirsin. Software kısaltması olarak da kullanan var.
Roberto Umut Hectopat Katılım 24 Ocak 2015 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2015 #3 Bilgisayarım görüntü vermiyordu servise götürdüm, bilgisayarı aldımğımda sordum ne vardı dediki softu bozuk vb .
Bilgisayarım görüntü vermiyordu servise götürdüm, bilgisayarı aldımğımda sordum ne vardı dediki softu bozuk vb .
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.460 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 9 Nisan 2015 #4 Soft dediği işletim sistemini, kısaca anlatmaya çalışmış demekki.
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 9 Nisan 2015 #5 Bunumu demek istediniz... Software, Soft Sex, Soft Skill, Soft Power, Nivea Soft, Soft Places, Soft Müzik, Soft Computing vs... Google gibi adamim
Bunumu demek istediniz... Software, Soft Sex, Soft Skill, Soft Power, Nivea Soft, Soft Places, Soft Müzik, Soft Computing vs... Google gibi adamim
Hayrullah Kilopat Katılım 12 Mayıs 2015 Mesajlar 95 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2015 #6 Roberto Umut dedi: Konu başlığın belirtiğim gibi Soft nedir ? Genişletmek için tıkla... Hocam soft yumusak anlamındadır. Sizin anlatmak isteğiniz nedir ? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Haziran 2015
Roberto Umut dedi: Konu başlığın belirtiğim gibi Soft nedir ? Genişletmek için tıkla... Hocam soft yumusak anlamındadır. Sizin anlatmak isteğiniz nedir ?