semihsagduyulu Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 95 17 Mart 2022 #1 Softaculous destekli bir hosting arayışım var. Linux hosting kullanacağım. Bu hizmeti sunan fazla firma yok. Bu anlamda benim de ihtiyacım var, açıkçası işlerimi rahatlatır. Bilen arkadaşlar yoruma yazarsa sevinirim.
Softaculous destekli bir hosting arayışım var. Linux hosting kullanacağım. Bu hizmeti sunan fazla firma yok. Bu anlamda benim de ihtiyacım var, açıkçası işlerimi rahatlatır. Bilen arkadaşlar yoruma yazarsa sevinirim.
3 384311 Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 5.826 Makaleler 6 Çözümler 20 17 Mart 2022 #2 Cpanel kullanan tüm hostingler destekliyor. Nasıl bu hizmeti destekleyen fazla firma yok dediğini anlamadım. Verimin , Kayizer , Keyubu , Rois , InfinityFree , Güzel Hosting , iFast Net Son düzenleme: 17 Mart 2022
Cpanel kullanan tüm hostingler destekliyor. Nasıl bu hizmeti destekleyen fazla firma yok dediğini anlamadım. Verimin , Kayizer , Keyubu , Rois , InfinityFree , Güzel Hosting , iFast Net
KurtaranHakn Femtopat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 7 17 Mart 2022 #3 Benim sana tavsiyem teknik desteğiyle, aldığım uptime süresi ve müşteri memnuniyetiyle güzel hosting olurdu. Web Hosting - Hızlı ve Limitsiz | Güzel Hosting
Benim sana tavsiyem teknik desteğiyle, aldığım uptime süresi ve müşteri memnuniyetiyle güzel hosting olurdu. Web Hosting - Hızlı ve Limitsiz | Güzel Hosting
3 384311 Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 5.826 Makaleler 6 Çözümler 20 18 Mart 2022 #4 KurtaranHakn dedi: Benim sana tavsiyem teknik desteğiyle, aldığım uptime süresi ve müşteri memnuniyetiyle güzel hosting olurdu. Web Hosting - Hızlı ve Limitsiz | Güzel Hosting Genişletmek için tıkla... Paylaşımlı IP adresinizi verir misiniz?
KurtaranHakn dedi: Benim sana tavsiyem teknik desteğiyle, aldığım uptime süresi ve müşteri memnuniyetiyle güzel hosting olurdu. Web Hosting - Hızlı ve Limitsiz | Güzel Hosting Genişletmek için tıkla... Paylaşımlı IP adresinizi verir misiniz?