UltraViolent Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 795 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2021 #1 Merhabalar. Softmodlu bir Wii buldum ve alacağım ama softmodlu konsolu orijinale çevirebilir miyim? Gerek var mı? Softmod konsolu yorar mı? Sadece Wii sports ve resort oynayacağım ama yok hiç gerek yok sistemi yormaz derseniz kalsın öyle.
Merhabalar. Softmodlu bir Wii buldum ve alacağım ama softmodlu konsolu orijinale çevirebilir miyim? Gerek var mı? Softmod konsolu yorar mı? Sadece Wii sports ve resort oynayacağım ama yok hiç gerek yok sistemi yormaz derseniz kalsın öyle.
L Lahsupro Centipat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2021 #2 Bende de softmodlu wii var.Sistemi yormaz knk softmod oyunları korsan oynamak için
UltraViolent Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 795 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2021 #3 Lahsupro dedi: Bende de softmodlu wii var.Sistemi yormaz knk softmod oyunları korsan oynamak için Genişletmek için tıkla... Biliyorum amacını da, orijinale geri çevrilebilir miyim? 1
Lahsupro dedi: Bende de softmodlu wii var.Sistemi yormaz knk softmod oyunları korsan oynamak için Genişletmek için tıkla... Biliyorum amacını da, orijinale geri çevrilebilir miyim? 1
L Lahsupro Centipat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2021 #4 UltraViolent dedi: Biliyorum amacını da, orijinale geri çevrilebilir miyim? 1 Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum kanka ama gerek yok bence.
UltraViolent dedi: Biliyorum amacını da, orijinale geri çevrilebilir miyim? 1 Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum kanka ama gerek yok bence.
UltraViolent Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 795 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2021 #5 Lahsupro dedi: Onu bilmiyorum kanka ama gerek yok bence. Genişletmek için tıkla... Tamam kanka sağol hala ilan arıyorum wii sports ve wii sports resortlu internette de yok
Lahsupro dedi: Onu bilmiyorum kanka ama gerek yok bence. Genişletmek için tıkla... Tamam kanka sağol hala ilan arıyorum wii sports ve wii sports resortlu internette de yok
L Lahsupro Centipat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #6 UltraViolent dedi: Tamam kanka sağ ol hala ilan arıyorum Wii sports ve Wii sports resortlu internette de yok. Genişletmek için tıkla... Letgo'dan ya da sahibindenden bakabilirsin.
UltraViolent dedi: Tamam kanka sağ ol hala ilan arıyorum Wii sports ve Wii sports resortlu internette de yok. Genişletmek için tıkla... Letgo'dan ya da sahibindenden bakabilirsin.