Berkay Özdenoğlu Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2023 #1 Merhaba arkadaşlar, Softonic'ten iVCam uygulamasini indirip kurdum. Bir baktim yaninda antivirüs programi da indirmis. Hemen Denetim Masası'ndan ikisini de kaldirdim. Sizce skrun olur mu, virüs bulaşmiş olabilir mi?
Merhaba arkadaşlar, Softonic'ten iVCam uygulamasini indirip kurdum. Bir baktim yaninda antivirüs programi da indirmis. Hemen Denetim Masası'ndan ikisini de kaldirdim. Sizce skrun olur mu, virüs bulaşmiş olabilir mi?
METANİC Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 4.357 Makaleler 3 Çözümler 80 8 Şubat 2023 #2 Yok bulaşmamıştır diye tahmin ediyorum. Ama siz yine de tarama yapın. PUP bulaşmış onu da silmişsiniz zaten. Ayrıca softonic kullanmanızı önermem.
Yok bulaşmamıştır diye tahmin ediyorum. Ama siz yine de tarama yapın. PUP bulaşmış onu da silmişsiniz zaten. Ayrıca softonic kullanmanızı önermem.
Malware.AI Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 2.787 Makaleler 7 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2023 #3 Genelde o tarz sitelerde Ad-Ware falan oluyor. Silmişsiniz zaten. Softonic yerine kendi sitelerinden indirmen daha mantıklı uygulamaları vb.
Genelde o tarz sitelerde Ad-Ware falan oluyor. Silmişsiniz zaten. Softonic yerine kendi sitelerinden indirmen daha mantıklı uygulamaları vb.
Elvina Hectopat Katılım 19 Ekim 2021 Mesajlar 318 Yer Türkiye 8 Şubat 2023 #4 Softonicden birkaç program indirdim ama gözüm hiç tutmadı. Mümkün olduğunca kaçınmaya çalışırım. Size de tavsiye etmiyorum
Softonicden birkaç program indirdim ama gözüm hiç tutmadı. Mümkün olduğunca kaçınmaya çalışırım. Size de tavsiye etmiyorum
MEHMETSELİMKOCADAĞ Hectopat Katılım 25 Nisan 2022 Mesajlar 67 Daha fazla Sistem Özellikleri LAPTOP:EXCALİBUR G770 RAM:16GB İŞLEMCİ:12th Gen Intel(R) Core(TM) i5-12450H EKRAN KARTI:GEFORCE RTX 3050 Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #5 Güvenli değil.