fvz_krkyn Kilopat Katılım 29 Nisan 2018 Mesajlar 584 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2020 #11 alihanvardertyok dedi: Bir kaşığa bal-limon-tuz üçlüsünü, sabah-akşam aç karnına önerebilirim ancak ben şu an hastanedeyim. Sağlık ocağından yazılan ilaçlar pek etki etmedi. Kan tahlili, ciğer filmi vs. yapıldı. Sonuçları bekliyorum. Bir kapsamlı kontrol yaptırın olmadı. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun hocam.
alihanvardertyok dedi: Bir kaşığa bal-limon-tuz üçlüsünü, sabah-akşam aç karnına önerebilirim ancak ben şu an hastanedeyim. Sağlık ocağından yazılan ilaçlar pek etki etmedi. Kan tahlili, ciğer filmi vs. yapıldı. Sonuçları bekliyorum. Bir kapsamlı kontrol yaptırın olmadı. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun hocam.
alihanvardertyok Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.642 Makaleler 6 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2020 #12 fvz_krkyn dedi: Geçmiş olsun hocam. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ettim
aerolona Megapat Katılım 14 Şubat 2016 Mesajlar 880 Makaleler 6 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2020 #13 Zencefil tozu, bal, limon üçlüsü , geçmiş olsun.