Soguk cüzdana 2 farklı borsadan kripto atılır mı?

aylaxx

Yoctopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, bir sorum olacak bu soguk cüzdanlara iki borsadan da kripto atabiliyor muyuz? Binance'ya da OKX gibi mesela ledger X'e şimdiden teşekkür.

Hangi borsadan gönderirseniz gönderin, alıcı adres doğru olduğu sürece kripto varlıklarınız soğuk cüzdanınıza güvenle ulaşacaktır

Hangi borsadan gönderirseniz gönderin, alıcı adres doğru olduğu sürece kripto varlıklarınız soğuk cüzdanınıza güvenle ulaşacaktır
çok teşekkür ederim mersi

özür ilk defa soguk cüzdan kullanacagım cüzdana yüklediğimiz coinlerle al sat yapabiliyormuyuz sorun oluyormu alacagım cüzdan ledger x iyi bir cüzdanmıdır yada ne önerirsiniz cevaplar için tşklr

Son düzenleme:
Ledger X offlıne depolama sunar. Siz buraya bir coin yüklerseniz buradan al sat yapma imkanınız olmayacak efendim. Fakat koruma için Ledger X gayet güzel bir cüzdandır.

çok teşekkür ederim mersi

özür ilk defa soguk cüzdan kullanacagım cüzdana yüklediğimiz coinlerle al sat yapabiliyormuyuz sorun oluyormu alacagım cüzdan ledger x iyi bir cüzdanmıdır yada ne önerirsiniz cevaplar için tşklr
Soğuk cüzdan nedir?
Ne için kullanılır bunu araştırın.
Soğuk cüzdan uzun vadeli yatırım bekleme için.
Bugün aldım yarın satarım derseniz yada düşük bütçe için..
Binance kullanın yeterli.
Screenshot_20250418_142324_Sheets.jpg

Elinize 10.000₺ geçti bununla Ada,Trx,Link,Xlm yada Sui alırsınız.
124 Sui alıp bekleyebilirsiniz. Aldım sui 80.35 fiyati 85 oldu satayım değil olay..

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı