E emirhan2834 Ziyaretçi 29 Aralık 2014 #91 NecRo7 dedi: +Kanka turkcell'e kazık attım. -Nasıl ? +1 haftalık internet paketi yaptım seneye bitiyor. Genişletmek için tıkla... Okumadan önce yaşama isteğim vardı.
NecRo7 dedi: +Kanka turkcell'e kazık attım. -Nasıl ? +1 haftalık internet paketi yaptım seneye bitiyor. Genişletmek için tıkla... Okumadan önce yaşama isteğim vardı.
NecRo7 Hectopat Katılım 25 Haziran 2014 Mesajlar 227 Makaleler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2014 #92 Bir hamburger lütfen. Ketçap mayonez olsun mu ? Hayır ketçap ketçap olarak kalsın. Kenan Emirzalıoğlunu ne zamandır tanıyorsun ? Ezelden beri. Geçen gün "Ö" deme noktasına gittim. "Ö" dedim geldim.
Bir hamburger lütfen. Ketçap mayonez olsun mu ? Hayır ketçap ketçap olarak kalsın. Kenan Emirzalıoğlunu ne zamandır tanıyorsun ? Ezelden beri. Geçen gün "Ö" deme noktasına gittim. "Ö" dedim geldim.
Orkun-Xearth Hectopat Katılım 30 Kasım 2014 Mesajlar 63 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2014 #93 - Alo itfayemi ? + Yok kardeşim ateşli sohbet hattı :/
ByMusty Hectopat Katılım 8 Şubat 2014 Mesajlar 121 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Aralık 2014 #95 Silinen üye dedi: Dondum. Genişletmek için tıkla... Giydiler mi ? [emoji2]
O Oğuzhan Altay Ziyaretçi 29 Aralık 2014 #96 ByMusty dedi: Giydiler mi ? [emoji2] Genişletmek için tıkla... Aslında dediğiniz çelişkiyi yandaki kardan adam bozuyor ama espriniz güzelmiş.
ByMusty dedi: Giydiler mi ? [emoji2] Genişletmek için tıkla... Aslında dediğiniz çelişkiyi yandaki kardan adam bozuyor ama espriniz güzelmiş.
F furkantas Megapat Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2014 #97 Bu espiriler içime çok sindi dışımada barbie. Erkekler boy abdesti alıyorsa kızlarda girl abdestimi alıyor?
Bu espiriler içime çok sindi dışımada barbie. Erkekler boy abdesti alıyorsa kızlarda girl abdestimi alıyor?
Burak Koçoğlu Megapat Katılım 3 Mayıs 2014 Mesajlar 306 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2014 #98 Bu espirileri gördükten sonra hesabımın kalıcı olarak silinmesini istiyorum.
U UmutIşığı Hectopat Katılım 12 Eylül 2014 Mesajlar 499 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2014 #99 Cin aliyi mavi boyaya atmışlar. Blue Jean olmuş.