Melih Özönder Megapat Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2014 #21 Tüm hakları saklıymış. Bende bunca hakkı nerde diyordum
Mert Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Haziran 2012 Mesajlar 6.873 Makaleler 9 Çözümler 49 24 Ağustos 2014 #22 BilgisayarKurdu dedi: Bu telefonda hangi sensörler var ? Ne sensör ne ben söyleyeyim Genişletmek için tıkla... Şikayet ediyorum bu mesajı.
BilgisayarKurdu dedi: Bu telefonda hangi sensörler var ? Ne sensör ne ben söyleyeyim Genişletmek için tıkla... Şikayet ediyorum bu mesajı.
Uprising Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2014 Mesajlar 1.174 Makaleler 5 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2014 #23 Televizyonda 2 dakika ara dediler, hala bulamadım. Bir adam o kadar şişkoymuş ki koyacak şiş kalmamış. Kelebekler ben beklemem. Kaplumbağalar ben ağlamam. İngilizler ben izlemem. Fransızlar ben sızlamam. Adamın biri varmış 2. dönem düzeltmiş.
Televizyonda 2 dakika ara dediler, hala bulamadım. Bir adam o kadar şişkoymuş ki koyacak şiş kalmamış. Kelebekler ben beklemem. Kaplumbağalar ben ağlamam. İngilizler ben izlemem. Fransızlar ben sızlamam. Adamın biri varmış 2. dönem düzeltmiş.
Dark Gamer Megapat Katılım 25 Ocak 2014 Mesajlar 730 Makaleler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Ağustos 2014 #24 Bir adam varmış "Ekmek Çarpsın" "Ekmek Çarpsın" diyormuş sonra BESAŞ arabası çarpmış
B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2014 #25 BilgisayarKurdu dedi: Bu telefonda hangi sensörler var ? Ne sensör ne ben söyleyeyim Genişletmek için tıkla... Uuuuuu güzeldi bu.
BilgisayarKurdu dedi: Bu telefonda hangi sensörler var ? Ne sensör ne ben söyleyeyim Genişletmek için tıkla... Uuuuuu güzeldi bu.
ALoNeDarK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 1.037 Çözümler 2 Yer İzmir/Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2014 #27 Size bir kıllık yapayım mı, içine kıllarınızı koyarsınız. Tem otoyoluna muz düşerse ne olur? Temmuz. Şu çakmağı getirsene gaz kaçağı nerede bakayım.
Size bir kıllık yapayım mı, içine kıllarınızı koyarsınız. Tem otoyoluna muz düşerse ne olur? Temmuz. Şu çakmağı getirsene gaz kaçağı nerede bakayım.
B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2014 #28 Ağlamak isteyenler bu konuyu kullanabilir arkadaşlar...
Mert Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Haziran 2012 Mesajlar 6.873 Makaleler 9 Çözümler 49 24 Ağustos 2014 #29 Geçen gün bir taksi çevirdim, hala dönüyor.
Kadir Berk Yeniyurt Kilopat Katılım 11 Haziran 2014 Mesajlar 654 Makaleler 1 Yer Ödemiş/İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2014 #30 - En hızlı sayı hangisidir? •10 -Niye? •Onun arabası var... -İlahi Azrail, sen adamı öldürürsün... •Terlemişsindir, sana terlik getireyim... -Size deniz anası taklidi yapayım mı? •Yap. -Deniz; hadi gel anneciğim, hadi yavrum...
- En hızlı sayı hangisidir? •10 -Niye? •Onun arabası var... -İlahi Azrail, sen adamı öldürürsün... •Terlemişsindir, sana terlik getireyim... -Size deniz anası taklidi yapayım mı? •Yap. -Deniz; hadi gel anneciğim, hadi yavrum...