Soğuk savaş bu sefer de Hz. İsa ile dalga geçti!

İşlerine nasıl gelse öyle tepki veriyorlar.

Söylerdim. Bırakın insanlar ne yapıyorsa yapsın. Biri dini şaka yapınca dinin değeri mi azalıyor, Atatürk ile ilgili mizah yapılınca Atatürk'ün değeri mi azalıyor?

Hayat böyle şeyleri dert edinmek için kısa. Bırakın kim nasıl mutlu-huzurlu oluyorsa öyle davransın.

@RPM Sizin değerleriniz yok mu? tamam milli ve dini değerleri geçelim. Birisi Ailevi değerlerinize veya şahsınıza bir şey söylese yine de mi aynı cevap olurdu? bir kişi sizin şahsınıza ya da ailevi değerlerinize bir şeyler söyleyerek keyif alıyor diyelim.

İşin garip tarafı Hz Muhammed ile ilgili şaka yaptılar içeri atıldılar bu sefer de Hz isa ile ilgili şaka yaptılar.

Bu "bilmiyorlar yav " değil ceza alacaklarını bile bile yapmaları İslam düşmanlığıdır.

Küfür eden etsin. Kendi hâlinde takılsın, umurumda olmaz ki. Burada olay değerlerinin olup olmaması değil.

Çeşit çeşit insan var. Hepsine kendi doğrularınızı kabul ettiremezsiniz, zorla o doğrulara saygı duymalarını da sağlayamazsınız.

Siz isteseniz de istemeseniz de karşı fikirde insanlar olacak. Milyonlarca insana tek tek laf yetiştirmeye ömür yetmez.

Bırakın takılsınlar, ne zararı var.

Herkes Müslüman olsun demiyoruz Müslüman'lara saygı duyulsun diyoruz bu kadar.

Saygı duyulsun diyoruz bu kadar.

Peki Müslümanlar herkese karşı saygılı mı? Hayır.

Keşke böyle bir ortam olsa ama maalesef insan doğası gereği mümkün değil. Hoşunuza gitmeyen insanlar ile aynı ortamda bulunacaksınız, hoşunuza gitmeyen fikirleri duyacaksınız. Siz de başkalarının hoşuna gitmeyen fikirler beyan edeceksiniz vesaire. Bunlar hayatın içinde olan şeyler. Alışın derim.

Din ile siyaset ile şaka yapılmaz, toplumsal şeyler bunlar. Sonra nezarette ağlıyorlar. İyi oluyor böylelerine.

Fikir ayrı dalga geçmek veya hakaret etmek ayrıdır.

Birisi ben Allah'a inanmıyorum der bu fikirdir.

Biriside Allah ile dalga geçer bu hakarettir

İkisini ayırmayı öğrenin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…