Soğuk savaş bu sefer de Hz. İsa ile dalga geçti!

İkisini ayırmayı öğrenin.

Hakaret edilmesine karşıyım tabii ki. Başından beri anlatmak istediğim şeyi anlamamışsınız.

Evet, keşke hakaret etmeden fikirler belirtilebilse, keşke insanlar düzgünce anlaşabilse ama maalesef imkansız.

Bu tür durumlar hayatın gerçeği, isteseniz de istemeseniz de karşılaşacaksınız. O yüzden bırakın kim ne diyorsa desin. Biri hakaret etti diye İslam çökmeyecek ya. Kendinizi yormuş olursunuz sadece.

Cevap olarak çok şey yazarım da, burada olmuyor maalesef.

Yazın yazın, ona da tamamım ben.

Sen göz yum ben göz yumayım herkes bu tür olaylara göz yumdukça bu olaylar katlanarak artacak bunun farkında değilsiniz sanırım bana ne deyip geçmek elbet ki kolay fakat giderek daha da artacak bunu kaçırıyorsunuz.

Videoyu buraya getiren kim delinin torunları o yüzden böyle şeyler normalleşti TR de, insanları kökten kandıracaklarını zannedip bu tip insanları çok yaygınlaştırdılar. Huuuu derken Möööö olduk

Aksine, cevap verirseniz bu tür durumlar artar. Önemsemediğiniz takdirde azalıp duracaklar zaten. Etkisi olmadığını görecekler çünkü.

Ben şimdi kusura bakmada senin ailevi değerlerine burada küfür edip mutlu olup eğlensem sen en azından mutlu ya huzurlu susayım mi diyeceksin? Düşünce yapınız ilginç işinize geleni söylüyorsunuz.

Ailevi değerlerine burada küfür edip mutlu olup eğlensem sen en azından mutlu ya huzurlu susayım mi diyeceksin? Düşünce yapınız ilginç işinize geleni söylüyorsunuz.

Rastgele birinin bana küfretmesini umursayacağımı düşünmeniz tuhaf.

Küfür edebilirsin, sen kimsin ki ben seni ciddiye alıp bunu dert edeyim?

İşime geleni söylemiyorum. Nereden uydurduysanız artık.

Ya hocam ne yalan söyleyim böyle şeylere pek takılmam ama bence komik değil yani yapacak başka espri mi kalmadı.

Rastgele birinin bana küfretmesini umursayacağımı düşünmeniz tuhaf.

Küfür edebilirsin, sen kimsin ki ben seni ciddiye alıp bunu dert edeyim?

İşime geleni söylemiyorum. Nereden uydurduysanız artık.
Din de namustur vatanda namustur, düşüncenizi ilginç buluyorum, vatanınıza küfür eden dininize küfür eden bir insana karşı susarsanız bu gittikçe büyür, aynı şekilde Peygamberimizin karikatürünü yapanların karşısında Müslümanlar dimdik durmasa sussaydı ne onu yapanlar ceza alırdı nede böyle paylaşımlara engel olunabilirdi. Neyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…