Soğuk savaş bu sefer de Hz. İsa ile dalga geçti!

Din de namustur vatanda namustur, düşüncenizi ilginç buluyorum, vatanınıza küfür eden dininize küfür eden bir insana karşı susarsanız bu gittikçe büyür.

O işin öyle olmadığını bir gün anlarsınız. Sizin tepki verdiğinizi gördükçe karşı taraf keyiflenir, yaptığı şeyi misliyle devam ettirir. Umursamayıp yolunuza devam ederseniz yavaşça söner.

Tepki vererek yaptıkları hakaretlere anlam katıyorsunuz. Sizi kudurtmak için yaptıkları şeylere devam ediyorlar.

Komik değil bence dinle dalga geçilmesi hoş olmuyor inanın yakında bu iş milli değerlere kadar gidebilir bu kaçıncı oldu.

Bu din düşmanlığı günümüzde çoğalmış bir şey 14 15 yaşındaki çocuklar dine hakaret küfür ediyorlar artık ses çıkarmicazda ne zaman ses çıkaracağız bence dinin mizahı olmaz.

Bir şey düşünmüyorum, insanlar nasıl mutlu oluyorsa öyle yaşamalı.
Kusura bakma kardeşim ama bir insanın mutlu olabilmesi için başka dinlere hakaret etme hakkı olamaz. Ben Müslümanım, fakat başka dinlere hakaret edildiğinde de aynı şekilde rahatsız oluyorum. Çünkü din, insanlar için çok değerlidir ve buna saygısızlık etmek büyük bir yanlıştır.

Yorumun bu açıdan gerçekten yanlış olmuş. Kimse, sadece kendi mutluluğu için başkalarının inancına hakaret etmek zorunda değildir. Lütfen söylediklerinize ve ağzınızdan çıkan sözlere biraz daha dikkat edin.

O sırada tarihçi 1945 ressam şakası daha komik.

Zorla yapılmış, şaka - komik değil.

Dini değerlere saygısızlık ayrı bir konu ama...
Kendisine dindar din alimi diyen birçok kişi, farklı düşünce veya dine inanmadığı için her türlü hakaret ve ithamlara uğradığında bu kadar hassas olmuyorsunuz!
Özellikle dindar kesimin ağzına IP bağlamak gerek.

Sayısız defa Atatürk hakkında, insanların o bu sebep ile sevdiği saydığı kişilere olmadık küfürlerine de aynı hassasiyeti gösterin.

Hadis olduğu şüpheli olan bir söz için adamlara her türlü hakareti ettiniz.

Sosyal hayatdaki yaşantınızın ve toplumu ilgilendiren kural ve haklarda, "kafir" diye itham ettiklerinizden daha fazla suç işlerken, burada anlamsız ve mantıksız espri yaptığını sanan birine bu tür davranış da hoş değil.

Denk geldikçe o programı seyrederim. Onların komik olarak güldükleri birçok şey bana mantıksız gelmesi, onlara hakaret etmeme sebep değil.

Dindar veya dini inanışı olduğunu iddia edenlerin, inandıkları dinin kurallarını üfürükçülerin/din tacirlerinin sözleri ile kendilerini takdis edenlerin cehaleti kadar dengesiz de değiller.

Sizin dini lider olarak veya çok uç noktalarda gördüklerinizi eğer akaid kuralları ile inceleyecek olsak vay hallerine.

Bu can bu bedende kaldıkça papazı alamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…