Soguk su hasta eder mi?

Merhaba, soguk su icin hasta etmiyor diyen birçok doktor var, ediyor diyen de var, direk hasta etmez tetikler diyen de var. Siz ne dusunuyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bademcik ameliyatı yapıldığında dondurma öneriyorlar yani pek düşünmüyorum.

Reis hastalık dediğimiz şey aslında micropdur o mikrop bulaşır ve hasta olursun soğuk suyla ilgisi yok iç gitsin.

Boğazda acıya falan sebebiyet verebilir ama grip olmak falan bundan ayrı. Su içerek mikrop kapamazsın zaten. Lıkır lıkır içilirse eğer boğazda ağrı yapabilir.

Onun haricinde soğuk su iyidir kalori yakar vücut ısıyı dengelemeye çalışıyor o da kalori yakımına sebep oluyor.

Reis hastalık dediğimiz şey aslında micropdur o mikrop bulaşır ve hasta olursun soğuk suyla ilgisi yok iç gitsin.
Bademcik ameliyatı yapıldığında dondurma öneriyorlar yani pek düşünmüyorum.
Bende sizler gibi dusunuyordum, tesekkurler fikirleriniz icin.

Kültür ve coğrafyadan bağımsız düşünürsek asyada bile soğuk su içmekten kaçınan insanlar var, mümkünse aşırı soğuk içmemek gerek.

Boğaz ağrısı yapar ama boğaz şişliği mikrop kaptığın anlamına gelir

Gün içerisinde çok hareket ediyorsan soğuk su içmende bir sakınca yok. Soğuk su metabolizmayı hızlandırır ve kasların gevşemesine yardımcı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…