Soğuk su içmenin bir zararı var mı?

@Toprak Işıl
Terli içmezseniz sorun olmaz, zaten vücudunuz alışmış. Bir şey olacağını zannetmem.

Kışın bile soğuk suyla duş almak vücut için iyi diyorlar. Abartmadığınız sürece soğuk sudan zarar gelmez.

Çok soğuk bir bardak suyu bir anda fondip yaparsanız, en fazla biraz mide ağrısı yapar. Yani en azından bende öyle oluyor.
Doktor olan yok mu koca forumda?
Haklısınız hocam. Arada doktor, mühendis, artık farklı mesleği olanlar kendisini belli etsin

bir arkadaşın yakını birden mide rahatsızlığından hastanelik oldu doktor amca sen soğuk mu içiyorsun diye sormuş.Yani soğuk suyun zararlı olduğunu söylemek için doktor olmaya gerek yok bence

Evet tam olarak öyle neden acaba?
Bunun bir taktiği var mı daha çok susamamak için
Ne kadar soğuk içersem içeyim ağız kuruyor hemen.
Vücut suyu optimal sıcaklığa getirmek için oldukça enerji harcar ve yine susarız. Çözüm ılık su fakat ben yapamıyorum, soğuk soğuk devam.

Vücut suyu optimal sıcaklığa getirmek için oldukça enerji harcar ve yine susarız. Çözüm ılık su fakat ben yapamıyorum, soğuk soğuk devam.
O zaman kilo vermek isteyenler bol bol soğuk su içmeli. Sonuç ta vücudumuz optimal sıcaklığını korumak için kalori yakıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…