Nickha Megapat Katılım 14 Ekim 2017 Mesajlar 744 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2023 #1 Bir oyun oynarken, oyunda bir çatışmaya vs. girince elim titriyor ve heyecanlanıyorum. Nasıl önüne geçebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Haziran 2023
Bir oyun oynarken, oyunda bir çatışmaya vs. girince elim titriyor ve heyecanlanıyorum. Nasıl önüne geçebilirim?
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.781 Çözümler 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 29 Haziran 2023 #2 Nickha dedi: Bir oyun oynarken, oyunda bir çatışmaya vs. girince elim titriyor ve heyecanlanıyorum. Nasıl önüne geçebilirim? Genişletmek için tıkla... Oyunu ciddiye almayarak.
Nickha dedi: Bir oyun oynarken, oyunda bir çatışmaya vs. girince elim titriyor ve heyecanlanıyorum. Nasıl önüne geçebilirim? Genişletmek için tıkla... Oyunu ciddiye almayarak.
Akeron Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 820 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2023 #3 Monitöre fazla yaklaşmamayı dene, sesi kıs, derin nefes al ve ver, kendi kaptırma ara sıra etrafa bak duvara bak eşyalara bak.
Monitöre fazla yaklaşmamayı dene, sesi kıs, derin nefes al ve ver, kendi kaptırma ara sıra etrafa bak duvara bak eşyalara bak.
Nickha Megapat Katılım 14 Ekim 2017 Mesajlar 744 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2023 #4 Akeron dedi: Monitöre fazla yaklaşmamayı dene, sesi kıs, derin nefes al ve ver, kendi kaptırma ara sıra etrafa bak duvara bak eşyalara bak. Genişletmek için tıkla... Aşırı kaptırıyorum olaya kendimi ya.
Akeron dedi: Monitöre fazla yaklaşmamayı dene, sesi kıs, derin nefes al ve ver, kendi kaptırma ara sıra etrafa bak duvara bak eşyalara bak. Genişletmek için tıkla... Aşırı kaptırıyorum olaya kendimi ya.
Key Femtopat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 120 29 Haziran 2023 #5 Oyunu fazla ciddiye almayarak. Bir oyunda bunu kullanarak herkesi delirtiyordum.