Soğutma fanı çarpıyor ve ses çıkartıyor

Makaleler
5
Yer
UAE
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sistem: İ7 11.Nesil / Nvidia GeForce RTX 3060 Ventus 2X 12GB VRAM / 16 GB RAM / 512 GB SSD + 1 TB HDD /
Meslek
Öğrencilik
RAM
16 GB
Ekran kartı
Nvidia GeForce RTX 3060 Ventus X2
İşlemci
İ7 11.Nesil
Arkadaşlar soğutma fanı döndüğü zaman fan bir şeye çarpıyor ve ses çıkarıyor. Fan hızı arttığında yükseliyor, azaldığında ses de kısılıyor. Nasıl çözerim ben bunu?
Açıkçası fan ile oynamak istemiyorum çünkü bilgisayarım marka olduğundan garantisi gider. Aynı sorun laptop üzerinde de var. 😕

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar soğutma fanı döndüğü zaman fan bir şeye çarpıyor ve ses çıkarıyor. Fan hızı arttığında yükseliyor, azaldığında ses de kısılıyor. Nasıl çözerim ben bunu?
Açıkçası fan ile oynamak istemiyorum çünkü bilgisayarım marka olduğundan garantisi gider. Aynı sorun laptop üzerinde de var. 😕

Garantiye gönder o zaman hocam baksınlar.

Muhtemelen fan kablosuna çarpıyordur, bende de aynısı olmuştu. Çok zor bir şey değil, kasayı açıktan sonra fan kablosunu kenara çek ve bitti.

Dostum sen fana süpürge tutup fanın ağzını yüzünü yamultmamış mıydın? :D Kasayı açmaktan başka şansın yok. Açamam dersen servise gönderebilirsin.
Yok o ben değilim. Niye öyle bir şey yapayım? 😆 Kafayı mı yedin hacı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı