claptown Decapat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 106 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Gainward RTX 4060 Ti Ghost 8GB | Ryzen 7 5700x | 16GB Ram Dragos Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2025 #1 Merhaba, darkFlash Radiant DC-240 model soğutma sistemine sahibim, bilgisayar çalışırken üstteki fanlardan sağ taraftaki sallanıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Merhaba, darkFlash Radiant DC-240 model soğutma sistemine sahibim, bilgisayar çalışırken üstteki fanlardan sağ taraftaki sallanıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
F FedonhAbi Centipat Katılım 16 Ağustos 2024 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #2 Benim fanımada aynısı olmuştu kasayı açıp fanı yukarı doğru bastırdığımda düzelmişti. Artı 0 Eksi
KS KS claptown Decapat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 106 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Gainward RTX 4060 Ti Ghost 8GB | Ryzen 7 5700x | 16GB Ram Dragos Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #3 FedonhAbi dedi: Benim fanımada aynısı olmuştu kasayı açıp fanı yukarı doğru bastırdığımda düzelmişti. Genişletmek için tıkla... tekrar düşüyor aşağı Artı 0 Eksi
FedonhAbi dedi: Benim fanımada aynısı olmuştu kasayı açıp fanı yukarı doğru bastırdığımda düzelmişti. Genişletmek için tıkla... tekrar düşüyor aşağı