Soğutma konusunda Asus vs MSI

Risky_4

Megapat
Daha fazla  
İki marka arasında kaldım. Hangisi daha iyi soğutma yapıyor? Bence MSI daha ağır basıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Modelden modele göre değişir. Kullanıcı yorumlarına göre MSI genel olarak bir gömlek düğmesi daha üstün görünüyor ama iki marka arasında sizi tercih yapmaya itecek bir fark yok. Bütçenize uygun olanı alın.

Modelden modele göre değişir. Kullanıcı yorumlarına göre MSI genel olarak bir gömlek düğmesi daha üstün görünüyor ama iki marka arasında sizi tercih yapmaya itecek bir fark yok. Bütçenize uygun olanı alın.
Ama Asus'un auto extreme teknolojisi Msi'da var mı ? Bence en iyi soğutma Asus'da.

Her firmanın kendine has soğutma teknolojisi vardır. Elbette Msı'da bulunmayacaktır Asus'un kendi teknolojileri. :) Telif hakkı denen bir şey var. :) Her firmanın kendi mühendisleri var zaten. :) Biraz araştırın lütfen.

İkisi de sizi pişman etmez. Zaten yeni çıkan GPU'ların mimarisi güç tüketim konusunda çok iyi. Bu sayede aynı zamanda ısınmaları da epey zorlaşıyor. Mesela benim kartım 750 Ti, Maxwell mimarili. Çok çok çok OC de yapsanız sıcaklık hala stabil olabiliyor. Elbette ki bu değerler boşta.

67b8f2dee2609b059535e82cf1a8507c.png

İki marka arasında kaldım. Hangisi daha iyi soğutma yapıyor? Bence MSI daha ağır basıyor.
Hocam aralarında bariz farklar olmasada ben teknik servisi bakımından MSİ tercih ederdim. Asus, Çizgi Elektronik ile olan işbirliğini bitirdiğinden beri teknik servisinden çok şikayet var.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı