O OceanWave Ziyaretçi 4 Ağustos 2014 #11 Kafana göre ekran kartı alamazsın. O yüzden sordum. Söylemek istemiyorsan söylemezsin bu kadar basit.
Kafana göre ekran kartı alamazsın. O yüzden sordum. Söylemek istemiyorsan söylemezsin bu kadar basit.
7Lquid Hectopat Katılım 2 Ağustos 2014 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2014 #12 Hayır ondan değil yanlış anladınız zaten PC'yi toplamadım tam aldım Casper'ın kendi PC'si zaten galiba macunu yanlış sürdüm şuan ekran gelmiyor
Hayır ondan değil yanlış anladınız zaten PC'yi toplamadım tam aldım Casper'ın kendi PC'si zaten galiba macunu yanlış sürdüm şuan ekran gelmiyor
7Lquid Hectopat Katılım 2 Ağustos 2014 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2014 #13 Allah bana akıl versin ekran kartın üzerindeki tüpe benzer şeyler varya onu koparmışım gitti ekran karti çöpe Neyse konu kapanmıştır sizde kusura bakmayın başınızı ağrıttım
Allah bana akıl versin ekran kartın üzerindeki tüpe benzer şeyler varya onu koparmışım gitti ekran karti çöpe Neyse konu kapanmıştır sizde kusura bakmayın başınızı ağrıttım
teknodisko Hectopat Katılım 9 Ekim 2013 Mesajlar 490 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2014 #14 Keşke cafeye götürseydin. İnternetten videolara baksaydın. Mesela ben işlemci fanını kendim taktım videolar sayesinde.
Keşke cafeye götürseydin. İnternetten videolara baksaydın. Mesela ben işlemci fanını kendim taktım videolar sayesinde.