Soğutucu fan önerisi

emrecan6556

Kilopat
Daha fazla  
Ekran kartım RTX 2060 s. Bazı oyunlarda çok ısınıyor ve kasanın camını çıkarıp oynamak zorunda kalıyorum. Kasam ise şu; XIGMATEK ISTANBUL 4x120mm FAN X-POWER 650W 80PLUS MidT ATX OYUNCU KASASI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bilidğim kadarıyla bu kasaya 2 fan daha takabiliyorum. Bana önereceğiniz fanlar nelerdir? Kasanın camını çıkarmadan kullanmam için. Ayrıca şu anki fanları mı değişeyim yoksa ekstra 2 fan mı takayım?

Bence ekstra 2 fan takılabilir ama 2060S hangi modelini kullanıyorsunuz, kaç derece yüksek dediğiniz ve çözünürlüğünüz 1080P mi, 2K mı? Sorundan emin olalım boşa fan almayın.

Kasanın üstüne ekstradan 2 adet fan takabilirsiniz,faydası olur.Sevgiler.

Bütçe nedir?
RGB ister misiniz?
Sessiz olmasına gerek var mı?

Bence ekstra 2 fan takılabilir ama 2060S hangi modelini kullanıyorsunuz, kaç derece yüksek dediğiniz ve çözünürlüğünüz 1080P mi, 2K mı? Sorundan emin olalım boşa fan almayın.

Ekran kartım şu; MSI GeForce RTX2060 SUPER VENTUS GP OC 8GB GDDR6 256Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Kasanın camı takılıyken 83 dereceyi bile gördüğüm oldu 1080P'de oynuyorum.
Bütçe nedir?
RGB ister misiniz?
Sessiz olmasına gerek var mı?

Bütçe 250-300 evet RGB isterim ayrıca sessiz olursa çok iyi olur.
Bütçe nedir fan başı? Arctic P12 alabilirsiniz. Be Quiet Pure wings 2 3'de bakabilirsiniz.

Bütçe 250-300.

Hocam düşündüm de kasanın üstüne takacağım için RGB olması şart değil sessiz olsu nyeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…