İkr Picopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 230 Çözümler 2 7 Nisan 2021 #21 I am inevitable dedi: Hava çıkışı kısmına takılan bir aparat var. Bayağı işe yarıyor. Eki Görüntüle 963063 Genişletmek için tıkla... Peki bu aparat mı daha iyi soğutur bilgisayar soğutucu mu?
I am inevitable dedi: Hava çıkışı kısmına takılan bir aparat var. Bayağı işe yarıyor. Eki Görüntüle 963063 Genişletmek için tıkla... Peki bu aparat mı daha iyi soğutur bilgisayar soğutucu mu?
FsneSuyu Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 1.146 Çözümler 2 Yer EVREN 7 Nisan 2021 #22 İkr dedi: Peki bu aparat mı daha iyi soğutur bilgisayar soğutucu mu? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar soğutucu.
İkr dedi: Peki bu aparat mı daha iyi soğutur bilgisayar soğutucu mu? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar soğutucu.
4 416227 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 1.059 Makaleler 1 Çözümler 4 7 Nisan 2021 #23 ismimberkay dedi: Bende 3 4 ay kullanmış sorun yaşamamıştım ancak statik elektriğe yol açtığı ve fan ömrünü azalttığına dair söylentiler var. Genişletmek için tıkla... Ben YouTube`dan birçok videosunu izlemiştim, öyle bir şey duymadım açıkçası ama olabilir.
ismimberkay dedi: Bende 3 4 ay kullanmış sorun yaşamamıştım ancak statik elektriğe yol açtığı ve fan ömrünü azalttığına dair söylentiler var. Genişletmek için tıkla... Ben YouTube`dan birçok videosunu izlemiştim, öyle bir şey duymadım açıkçası ama olabilir.
ismimberkay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 2.034 Çözümler 43 Yer Miami, FL 7 Nisan 2021 #24 416227 dedi: Ben YouTube'dan birçok videosunu izlemiştim, öyle bir şey duymadım açıkçası ama olabilir. Genişletmek için tıkla... Evet bende YouTube'dan görüp almıştım ve anlaşılan şansım yaver gitmiş.
416227 dedi: Ben YouTube'dan birçok videosunu izlemiştim, öyle bir şey duymadım açıkçası ama olabilir. Genişletmek için tıkla... Evet bende YouTube'dan görüp almıştım ve anlaşılan şansım yaver gitmiş.
OceanWraith Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2014 Mesajlar 1.481 Çözümler 7 8 Nisan 2021 #25 Yalnız laptopun altı kapalıysa maksimum 1 - 2 derece faydası olur. Yok altında delikler varsa, bakır soğutucu bloklar görünüyorsa çok daha fazla işe yarıyor.
Yalnız laptopun altı kapalıysa maksimum 1 - 2 derece faydası olur. Yok altında delikler varsa, bakır soğutucu bloklar görünüyorsa çok daha fazla işe yarıyor.