Soğutucu kablosu nereye takılır?

murty0

Hectopat
Laptop soğutucu stant için iki ucu USB kablo siparişi verdim. USB'nin biri soğutucuya diğeri laptopa mı yoksa adaptör ile prize mi takılmalı?

Son düzenleme:
Laptop soğutucu stant için iki ucu USB kablo siparişi verdim. USB'nin biri soğutucuya diğeri laptopta mı yoksa adaptör ile prize mi takılmalı?

Biri soğutucuya diğeride laptopun boştaki USB yuvasına takılır kendisi otomatik çalışmaya başlar laptoplarda genelde 2USB yuvasi oldugu icin mouse ve klavye kullaniyorsan sana engel yasatabilir.

Biri soğutucuya diğeride laptopun boştaki USB yuvasına takılır kendisi otomatik çalışmaya başlar laptoplarda genelde 2USB yuvasi oldugu icin mouse ve klavye kullaniyorsan sana engel yasatabilir.

3 adet USB yeri var hocam o yönden sıkıntı yok, bende prize takılır diye uzun (1m) kablo almıştım. Kısa alsaymışım keşke

Bende 2 USB girişi olduğu için bir ucunu telefon şarj aletine takıp diğer ucunu soğutucuya takıp prizden çalıştırıyorum. Boşta USB girişin yoksa böyle yapabilirsin.

Bende 2 USB girişi olduğu için bir ucunu telefon şarj aletine takıp diğer ucunu soğutucuya takıp prizden çalıştırıyorum. Boşta USB girişin yoksa böyle yapabilirsin.

Anladım hocam teşekkürler, baktım kablo çok yer kaplıyor öyle yaparım o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…