Dark AquaForce W246 Intel/AMD Uyumlu FRGB Sıvı Soğutma FRGB LED'leri ve Soğutucu Bloğuyla Görsel Şölen Yapan Sıvı Soğutma Sistemi Dark ile Sıvı Soğutma Sistemi Her Bütçeye Uygun! Yeni nesil bilgisayarların kusursuz soğutma çözümü olan sıvı soğutma sistemleri her bilgisayar kullanıcısının...
En ucuz Thermalright Peerless Assassin 120 Beyaz İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Peerless Assassin 120 Beyaz İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
hocam ryzen 5 5500 kullanmaktayım ekran kartım 3 fanlı bu yüzden işlemcinin olduğu taraf çok boş gözüküyor oraya göze hitap edebilcek şekilde doldurmak istiyorum
Hocam kasada görünüşünü resim halinde buraya atarmısınız?
hocam ryzen 5 5500 kullanmaktayım ekran kartım 3 fanlı bu yüzden işlemcinin olduğu taraf çok boş gözüküyor oraya göze hitap edebilcek şekilde doldurmak istiyorum
En ucuz ID-Cooling SE-224-XTS Black İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling SE-224-XTS Black İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!