Kaanizm00 Hectopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2022 #31 R.B.D dedi: Harika hocam! Hiç bir sorun yok. Sisteminiz kendine gelmiş. Saygılarımla. İşlemci %100 yani tüm gücünü kullanıyor. Bu esnada ekran kartı kullanımı % kaç hocam? Genişletmek için tıkla... ona nerden bakabilirim bi bilginiz varmı ekstra bir program kullanmıyorum görev yöneticisinden bakıyorum
R.B.D dedi: Harika hocam! Hiç bir sorun yok. Sisteminiz kendine gelmiş. Saygılarımla. İşlemci %100 yani tüm gücünü kullanıyor. Bu esnada ekran kartı kullanımı % kaç hocam? Genişletmek için tıkla... ona nerden bakabilirim bi bilginiz varmı ekstra bir program kullanmıyorum görev yöneticisinden bakıyorum
R.B.D Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2013 Mesajlar 4.799 Çözümler 42 19 Mart 2022 #32 Kaanizm00 dedi: ona nerden bakabilirim bi bilginiz varmı ekstra bir program kullanmıyorum görev yöneticisinden bakıyorum Genişletmek için tıkla... O sizi yanıltır hocam. Çünkü ona bakmak için açtığınızda arka plandan çıkmış oluyor oyun. Şuradan bakmanız en sağlıklısı: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kaanizm00 dedi: ona nerden bakabilirim bi bilginiz varmı ekstra bir program kullanmıyorum görev yöneticisinden bakıyorum Genişletmek için tıkla... O sizi yanıltır hocam. Çünkü ona bakmak için açtığınızda arka plandan çıkmış oluyor oyun. Şuradan bakmanız en sağlıklısı: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et