İhtiyacı yok ama illede almak isterseniz Thermalright Assasin serisi olabilir. Sıvı soğutmaya kesinlikle gerek yok en temel kule tipi dahi yeterde artar.
Kendim kullanıyorum, i5 12400f işlemcim var. Yük altında valorant da bile 60 dereceyi geçmiyor, boş da 30-35 derece arası. Çok çok memnunum, iki kez aldım. Hem arkadaşım hem ben kullanıyorum. Bir tanesinde bile sorun yaşamadım.
Kendim kullanıyorum, i5 12400f işlemcim var. Yük altında valorant da bile 60 dereceyi geçmiyor, boş da 30-35 derece arası. Çok çok memnunum, iki kez aldım. Hem arkadaşım hem ben kullanıyorum. Bir tanesinde bile sorun yaşamadım.
Evet olur. Ramlare felan çarpmaz.
Uyguna işini çözmüş olursun.
Benim ihtiyacım yoktu ama fiyatı çok iyi diye aldım. Resimlerini istersen çekip ekleyeyim.
Evet olur. Ramlare felan çarpmaz.
Uyguna işini çözmüş olursun.
Benim ihtiyacım yoktu ama fiyatı çok iyi diye aldım. Resimlerini istersen çekip ekleyeyim.
KabelDirekt - 8K / 60Hz DisplayPort Kablosu 1.4-2 m - Oyun bilgisayarları/dizüstü bilgisayarları, 4K / 8K oyun monitörleri ve ultra hızlı 144Hz / 165Hz / 240Hz için boşluksuz korumalı DP kablosu : Amazon.com.tr: Bilgisayar