5 5062 Kilopat Katılım 16 Temmuz 2013 Mesajlar 4.610 Makaleler 10 Çözümler 4 9 Aralık 2013 #11 Şu modemler neden ısınıyor anlamıyorum. İçine fan koysalardı o zaman
W Wow Hectopat Katılım 10 Aralık 2013 Mesajlar 2 Yer İstanbul Daha fazla Meslek Elektrik-Elektronik 10 Aralık 2013 #12 Enerjisiz çalışan fan! - Teknoloji Videoları | Zapkolik buna bir bak mıknatıslar manyetik alanlarını kullanarak fişe bile gerek kalmaz D: ama denemedim. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Aralık 2013
Enerjisiz çalışan fan! - Teknoloji Videoları | Zapkolik buna bir bak mıknatıslar manyetik alanlarını kullanarak fişe bile gerek kalmaz D: ama denemedim.
5 5062 Kilopat Katılım 16 Temmuz 2013 Mesajlar 4.610 Makaleler 10 Çözümler 4 10 Aralık 2013 #13 O hiçbir işe yaramıyor. Yazın bende denemiştim. Ama fanlar dönmedi
Rahmican Ünlü Hectopat Katılım 9 Ocak 2014 Mesajlar 52 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2014 #15 Wow dedi: Enerjisiz çalışan fan! - Teknoloji Videoları | Zapkolik buna bir bak mıknatıslar manyetik alanlarını kullanarak fişe bile gerek kalmaz D: ama denemedim. Genişletmek için tıkla... Bu sistem güzel ama bir süre sonra duruyor dönmesi
Wow dedi: Enerjisiz çalışan fan! - Teknoloji Videoları | Zapkolik buna bir bak mıknatıslar manyetik alanlarını kullanarak fişe bile gerek kalmaz D: ama denemedim. Genişletmek için tıkla... Bu sistem güzel ama bir süre sonra duruyor dönmesi
Ozan Demir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2014 Mesajlar 1.131 Yer Safranbolu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kamu Personeli 17 Ocak 2014 #16 12v ayarlanabilir ac adaptör artı 1 adet bilgisayar fanı +|- bağlantı daha sonra 3-4 volt ile çalıştır hem ses yapmaz hemse yeterli soğutma yapar. Şuan iş yerinndeyim eve geçince resimleri atarım.
12v ayarlanabilir ac adaptör artı 1 adet bilgisayar fanı +|- bağlantı daha sonra 3-4 volt ile çalıştır hem ses yapmaz hemse yeterli soğutma yapar. Şuan iş yerinndeyim eve geçince resimleri atarım.