Gokcs Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 61 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2024 #1 Anakartta işlemcinin etrafını kapatan demir plakayı söküp yerine takılan, soğutucunun direkt işlemciye temas etmesini sağlayan zımbırtının adı neydi?
Anakartta işlemcinin etrafını kapatan demir plakayı söküp yerine takılan, soğutucunun direkt işlemciye temas etmesini sağlayan zımbırtının adı neydi?
Ayturan Decipat Katılım 28 Kasım 2024 Mesajlar 4.301 Çözümler 33 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2024 #2 Şu ürünlerden bahsediyorsun sanırım. Thermalright Intel LGA 1700 Güçlendirme Kiti Thermalright LGA 1700 Siyah Güçlendirme Kiti (LGA 17XX-BCF-BLACK) Hassas CNC İşlenmiş CPU kondansatör kontağı www.gaming.gen.tr Thermalright AM5 işlemciler için Güçlendirme Kiti İşlemci soğutucuların işlemciye daha iyi temas etmesini sağlayarak, işlemcinin serin çalışmasına yardımcı olur. www.gaming.gen.tr
Şu ürünlerden bahsediyorsun sanırım. Thermalright Intel LGA 1700 Güçlendirme Kiti Thermalright LGA 1700 Siyah Güçlendirme Kiti (LGA 17XX-BCF-BLACK) Hassas CNC İşlenmiş CPU kondansatör kontağı www.gaming.gen.tr Thermalright AM5 işlemciler için Güçlendirme Kiti İşlemci soğutucuların işlemciye daha iyi temas etmesini sağlayarak, işlemcinin serin çalışmasına yardımcı olur. www.gaming.gen.tr
xmatugfg Hectopat Katılım 15 Haziran 2024 Mesajlar 1.908 Makaleler 2 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: Intel® Core™ i5-2400 GPU: AMD RX 460 RAM: 16 GB DDR3 1333 MHz SSD: 500 GB Sata | 120 GB Sata Anakart: Asus H61M-K Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 20 Aralık 2024 #3 Gokcs dedi: Anakartta işlemcinin etrafını kapatan demir plakayı söküp yerine takılan, soğutucunun direkt işlemciye temas etmesini sağlayan zımbırtının adı neydi? Eki Görüntüle 2378326 Genişletmek için tıkla... CPU Kontak çerçevesi
Gokcs dedi: Anakartta işlemcinin etrafını kapatan demir plakayı söküp yerine takılan, soğutucunun direkt işlemciye temas etmesini sağlayan zımbırtının adı neydi? Eki Görüntüle 2378326 Genişletmek için tıkla... CPU Kontak çerçevesi
Gokcs Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 61 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2024 #4 Ayturan dedi: Şu ürünlerden bahsediyorsun sanırım. Thermalright Intel LGA 1700 Güçlendirme Kiti Thermalright LGA 1700 Siyah Güçlendirme Kiti (LGA 17XX-BCF-BLACK) Hassas CNC İşlenmiş CPU kondansatör kontağı www.gaming.gen.tr Thermalright AM5 işlemciler için Güçlendirme Kiti İşlemci soğutucuların işlemciye daha iyi temas etmesini sağlayarak, işlemcinin serin çalışmasına yardımcı olur. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Evet, bundan bahsediyorum. Bunun am4 için olanı var mıdır ? Bulamadım da
Ayturan dedi: Şu ürünlerden bahsediyorsun sanırım. Thermalright Intel LGA 1700 Güçlendirme Kiti Thermalright LGA 1700 Siyah Güçlendirme Kiti (LGA 17XX-BCF-BLACK) Hassas CNC İşlenmiş CPU kondansatör kontağı www.gaming.gen.tr Thermalright AM5 işlemciler için Güçlendirme Kiti İşlemci soğutucuların işlemciye daha iyi temas etmesini sağlayarak, işlemcinin serin çalışmasına yardımcı olur. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Evet, bundan bahsediyorum. Bunun am4 için olanı var mıdır ? Bulamadım da
Ayturan Decipat Katılım 28 Kasım 2024 Mesajlar 4.301 Çözümler 33 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2024 #5 Gokcs dedi: Evet, bundan bahsediyorum. Bunun am4 için olanı var mıdır ? Bulamadım da Genişletmek için tıkla... Hiç denk gelmedim.
Gokcs dedi: Evet, bundan bahsediyorum. Bunun am4 için olanı var mıdır ? Bulamadım da Genişletmek için tıkla... Hiç denk gelmedim.