Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 13 Eylül 2023 #11 Asrevya dedi: Format mı atayım diyorsunuz yani? Normal Windows'un kendi format özelliğini kullanacağım ama hatırladığım kadarıyla hangi diske kuracağımız sormuyordu. Genişletmek için tıkla... Evet, normal temiz kurulum yapabilirsin Windows uzerinden sifirlama ya da benzeri yontemlere bulasma.
Asrevya dedi: Format mı atayım diyorsunuz yani? Normal Windows'un kendi format özelliğini kullanacağım ama hatırladığım kadarıyla hangi diske kuracağımız sormuyordu. Genişletmek için tıkla... Evet, normal temiz kurulum yapabilirsin Windows uzerinden sifirlama ya da benzeri yontemlere bulasma.
Asrevya Decapat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 315 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2023 #12 Kokona Shiki dedi: Evet, normal temiz kurulum yapabilirsini Windows uzerinden sifirlama ya da benzeri yontemlere bulasma. Genişletmek için tıkla... Bende flash falan yok hocam ancak Windows kurtarma yerinden format atacağım işte, onu anlatmaya çalışıyorum.
Kokona Shiki dedi: Evet, normal temiz kurulum yapabilirsini Windows uzerinden sifirlama ya da benzeri yontemlere bulasma. Genişletmek için tıkla... Bende flash falan yok hocam ancak Windows kurtarma yerinden format atacağım işte, onu anlatmaya çalışıyorum.
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 13 Eylül 2023 #13 Asrevya dedi: Bende flash falan yok hocam ancak Windows kurtarma yerinden format atacağım işte, onu anlatmaya çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Ben demek istedigini anladim zaten, bu yontemleri kullandiginda sistem pek de stabil olmuyor bunu anlatmak istedim. Elinde yoksa cevrenden edin bir sekilde ya da 16 GB idarelik bir sey al 70-80'e rahat bulursun hatta daha ucuza.
Asrevya dedi: Bende flash falan yok hocam ancak Windows kurtarma yerinden format atacağım işte, onu anlatmaya çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Ben demek istedigini anladim zaten, bu yontemleri kullandiginda sistem pek de stabil olmuyor bunu anlatmak istedim. Elinde yoksa cevrenden edin bir sekilde ya da 16 GB idarelik bir sey al 70-80'e rahat bulursun hatta daha ucuza.
TheAny Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 9.112 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Dubai 15 Eylül 2023 #14 Bendeki ısınıyor. Boşta şuan. 3080'in hemen üstünde duruyor. Bu da yükteki hali. Son düzenleme: 13 Eylül 2023