Sen adamsın . Çıkardım işlemciyi. İşlemci ve soğutucuda bulunan macunları kolonyalı fiber bez yardımıyla temizlemeyi planlıyorum. Sizce böyle mi yapayım?
Sen adamsın . Çıkardım işlemciyi. İşlemci ve soğutucuda bulunan macunları kolonyalı fiber bez yardımıyla temizlemeyi planlıyorum. Sizce böyle mi yapayım?
Kazasız belasız çıkarabilmenize sevindim. Umarım işlemciyi taktığınızda da sorusuz çalışır.
Fiber bez veya kağıt peçete kullanabilirsiniz. Akrilik tiner veya alkol kullanabilirsiniz. Kolonya kullanacaksanız da 80 derece veya üstü olmasına dikkat edin.
Islak mendil ile blokları temizle bir sıkıntı yok ama tekrar macun sürerken işlemcinin bloğu görünmeyecek bir şekilde olabildiğince ince ve pürüzsüz bir tabaka macun sür.
Islak mendil ile blokları temizle bir sıkıntı yok ama tekrar macun sürerken işlemcinin bloğu görünmeyecek bir şekilde olabildiğince ince ve pürüzsüz bir tabaka macun sür.
Öylede yapılıyor lakin soğutucuyu takarken orantısız bir baskı uygularsanız bir kısmında macun fazla iken bir kısmında daha az oluyor. Eşit bir şekilde vidalaman gerekiyor. En temizi ince ve pürüzsüz bir şekilde yaymak bence.