Diyelim annene küfür ettim, ceza almamı istemez misin?Küfür ve argo yoksa ben yokum hocam.
Birincisi şaka yaptım, ikincisi de klavye üzerinde yazan çocukları umursamıyorum. gerçekte onu yapacak kimse olmadığı için.Diyelim annene küfür ettim, ceza almamı istemez misin?
Güzel.Birincisi şaka yaptım, ikincisi de klavye üzerinde yazan çocukları umursamıyorum. gerçekte onu yapacak kimse olmadığı için.
Seni umursamıyorum gerçekte bunu yapacak kimse olmayacağı içinSteam: Rockstar Games: RG hesabı silindikten sonra GTA V başarımları Steam'de silinir mi? Benim şu konu hakkında tam bilgisi olan varsa yardım edebilirse sevinirim.
Bir şey yazdığım zaman gereksiz mesajdan uyarı yiyeceğim bu konuda. Çünkü sürekli konuyu sapıtıyorum sayılacağım. Halbu ki konu sohbet konusu zaten ne yazsam sohbet manasında oluyor.Burada konuya yazanlar ile sohbet edebilirsiniz. Sohbet etmek için etiketlediğiniz kullanıcılar rahatsız oluyorsa etiketlemeyiniz. Ayrıca küfür ve argo kullanmayın, saygı çerçevesinde sohbet edelim.
Papağan gibi aynı şeyleri tekrarlarsan yersin tabii.Seni umursamıyorum gerçekte bunu yapacak kimse olmayacağı için
Bir şey yazdığım zaman gereksiz mesajdan uyarı yiyeceğim bu konuda. Çünkü sürekli konuyu sapıtıyorum sayılacağım. Halbu ki konu sohbet konusu zaten ne yazsam sohbet manasında oluyor.
Ne alaka. Yanlışlıkla yazmışım düzelttim.Papağan gibi aynı şeyleri tekrarlarsan yersin tabii.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.