Şok market işine alınmış mıyımdır?

John cakir

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, ben 2.5 hafta önce Şok markete CV vermiştim. 1 gün sonra iş görüşmesi 2'de olacağını söylediler ve gittim ardından 4-5 saat sonra iş görüşmemin olumlu sonuçlandığını, istenilen evrakları çıkartmamı istediler. Ben de 1 günde hepsini çıkarttım ve teslim ettim ve çok belge imzalattılar sözleşme vb. gibi. Ardından 1-2 hafta ses gelmeyince benimle iletişime geçen sorumluya yazdım, o da bana dedi ki girişlerin açılmasını bekliyoruz insan kaynakları haber verecek diyor. Sizce ne yapmalıyım?

Muhtemelen ay başını bekliyorlar, evrak falan istediyseler olumlu demektir. Olumsuz olsaydı evrak istemezlerdi ve imza attırmazlardı.
Herşeyi hallettim reis bana diyolar insan kaynaklarından haber bekliyoruz diye bimde çalıştigim zaman bile 3 gün sürmüştü ayın sonunda girdim hatta şok neden böyle yapıyor almadılar mi diye düşündüm

Herşeyi hallettim reis bana diyolar insan kaynaklarından haber bekliyoruz diye bimde çalıştigim zaman bile 3 gün sürmüştü ayın sonunda girdim hatta şok neden böyle yapıyor almadılar mi diye düşündüm
Dediğim gibi yüksek ihtimalle ay başını bekliyorlar giriş yapman için, yine de emin olmak istiyorsanız tekrar arayıp kesin bir cevap isteyin ona göre başka iş yerine başvuru yapacağınızı söyleyin.

Dediğim gibi yüksek ihtimalle ay başını bekliyorlar giriş yapman için, yine de emin olmak istiyorsanız tekrar arayıp kesin bir cevap isteyin ona göre başka iş yerine başvuru yapacağınızı söyleyin.
2 hafta sonra öyle yapmayı düşünüyorum veya insan kaynaklarına ulaşma şansım var mıdır?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı