464718 Decipat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 1.195 Çözümler 4 28 Ağustos 2021 #11 JuniorFd dedi: Şok' ta çalışıyorum hocam yüklenir. Genişletmek için tıkla... Ciddimi vallahi merak ettiğim tonla şey var gerçekten çalışıyorsanız sorabilirmiyim?
JuniorFd dedi: Şok' ta çalışıyorum hocam yüklenir. Genişletmek için tıkla... Ciddimi vallahi merak ettiğim tonla şey var gerçekten çalışıyorsanız sorabilirmiyim?
hacıWHAT ile KaraGÖZ Hectopat Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 764 Makaleler 1 Çözümler 3 28 Ağustos 2021 #12 Teşekkürler. Umarım indirim bitmez. Peki mesela kartı yuttu ne yapmam lazım nasıl alabilirim kartı.
Y Yeahhhhhh Picopat Katılım 22 Temmuz 2021 Mesajlar 323 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2021 #13 hacıWHAT ile KaraGÖZ dedi: Teşekkürler. Umarım indirim bitmez. Peki mesela kartı yuttu ne yapmam lazım nasıl alabilirim kartı. Genişletmek için tıkla... Bakın kartı yutma ihtimali piyango çıkma ihtimalinden daha düşük.
hacıWHAT ile KaraGÖZ dedi: Teşekkürler. Umarım indirim bitmez. Peki mesela kartı yuttu ne yapmam lazım nasıl alabilirim kartı. Genişletmek için tıkla... Bakın kartı yutma ihtimali piyango çıkma ihtimalinden daha düşük.
hacıWHAT ile KaraGÖZ Hectopat Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 764 Makaleler 1 Çözümler 3 29 Ağustos 2021 #14 Yeahhhhhh dedi: Bakın kartı yutma ihtimali piyango çıkma ihtimalinden daha düşük. Genişletmek için tıkla... Peki yarın ATM'ler çalışır mı? Hiçbir bilgim yok o yüzden soruyorum yani pazar günü diye sıkıntı olmaz değil mi?
Yeahhhhhh dedi: Bakın kartı yutma ihtimali piyango çıkma ihtimalinden daha düşük. Genişletmek için tıkla... Peki yarın ATM'ler çalışır mı? Hiçbir bilgim yok o yüzden soruyorum yani pazar günü diye sıkıntı olmaz değil mi?
Y Yeahhhhhh Picopat Katılım 22 Temmuz 2021 Mesajlar 323 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2021 #15 hacıWHAT ile KaraGÖZ dedi: Peki yarın ATM'ler çalışır mı? Hiçbir bilgim yok o yüzden soruyorum yani pazar günü diye sıkıntı olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Atmler çalışir.
hacıWHAT ile KaraGÖZ dedi: Peki yarın ATM'ler çalışır mı? Hiçbir bilgim yok o yüzden soruyorum yani pazar günü diye sıkıntı olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Atmler çalışir.