John cakir Picopat Katılım 30 Ağustos 2024 Mesajlar 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #1 Arkadaşlar sizce şok markette çalışan var mı, çalışılır mı, tavsiyeleri var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Kasım 2024
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.498 Makaleler 49 Çözümler 12 8 Kasım 2024 #2 John cakir dedi: Arkadaşlar sizce şok markette çalışan var mı, çalışılır mı, tavsiyeleri var mı? Genişletmek için tıkla... Hizmet ve gıda sektöründe çalıştım. İyi diyemiyorum. Müşteri dırdırı insanı deli ediyor.
John cakir dedi: Arkadaşlar sizce şok markette çalışan var mı, çalışılır mı, tavsiyeleri var mı? Genişletmek için tıkla... Hizmet ve gıda sektöründe çalıştım. İyi diyemiyorum. Müşteri dırdırı insanı deli ediyor.
John cakir Picopat Katılım 30 Ağustos 2024 Mesajlar 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #3 The Tribal Chief dedi: Hizmet ve gıda sektöründe çalıştım. İyi diyemiyorum. Müşteri dırdırı insanı deli ediyor. Genişletmek için tıkla... Reis ben de şoktayım da iste müdür yüzünden işten soğudum 1.5 haftada. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Kasım 2024
The Tribal Chief dedi: Hizmet ve gıda sektöründe çalıştım. İyi diyemiyorum. Müşteri dırdırı insanı deli ediyor. Genişletmek için tıkla... Reis ben de şoktayım da iste müdür yüzünden işten soğudum 1.5 haftada.
Wanhedaa Hectopat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 3.712 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Sistem Özellikleri Thermaltake S200 TG White Kasa 700W Gold Psu AMD Ryzen 5 7500F İşlemci Msi B650M Anakart 4070 Super Zotac Gaming Ekran Kartı 32 GB Ram 2Tb m.2 SSD Windows 11 Pro işletim sistemi Cinsiyet Kadın 8 Kasım 2024 #4 John cakir dedi: Reis ben de şoktayım da iste müdür yüzünden işten soğudum 1.5 haftada. Genişletmek için tıkla... Markette değilde şarküteri mağzaları oluyor. Kuruyemişçi gibi oralarda daha rahat edersin daha az yorulursun.
John cakir dedi: Reis ben de şoktayım da iste müdür yüzünden işten soğudum 1.5 haftada. Genişletmek için tıkla... Markette değilde şarküteri mağzaları oluyor. Kuruyemişçi gibi oralarda daha rahat edersin daha az yorulursun.
John cakir Picopat Katılım 30 Ağustos 2024 Mesajlar 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #5 Wanhedaa dedi: Markette değilde şarküteri mağzaları oluyor. Kuruyemişçi gibi oralarda daha rahat edersin daha az yorulursun. Genişletmek için tıkla... arkadaş tavsiyesi üzerine girmiştim fakat keşke girmez olaydım diyebilirim ama ocağın 5 ine kadar sıkıcaz dişimizi artık
Wanhedaa dedi: Markette değilde şarküteri mağzaları oluyor. Kuruyemişçi gibi oralarda daha rahat edersin daha az yorulursun. Genişletmek için tıkla... arkadaş tavsiyesi üzerine girmiştim fakat keşke girmez olaydım diyebilirim ama ocağın 5 ine kadar sıkıcaz dişimizi artık
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.498 Makaleler 49 Çözümler 12 8 Kasım 2024 #6 @John cakir benim patronlarım iyidir benim. İş eğlenceli geçiyor.