2 237969 Kilopat Katılım 2 Aralık 2018 Mesajlar 2.828 Çözümler 4 6 Temmuz 2022 #11 cyberrr dedi: Diğerlerini bilemiyorum ama sizin için demiyorum fakat Şok bana garip geliyor çalışan disiplini olur çalışan tipler olur, sokaktan kim geçiyorsa almışlar gibi. Diğer marketlerin çalışanları bana daha iyi geliyor. Lütfen üzerinize alınmayın. Genişletmek için tıkla... Yoo haklısınız, ürün kaliteleri rezalet. Çalışana değer yok ki çalışanlar iyi olsun. Tek dediğim bişey alırken SKT ve ambalajlara iyi bakın.
cyberrr dedi: Diğerlerini bilemiyorum ama sizin için demiyorum fakat Şok bana garip geliyor çalışan disiplini olur çalışan tipler olur, sokaktan kim geçiyorsa almışlar gibi. Diğer marketlerin çalışanları bana daha iyi geliyor. Lütfen üzerinize alınmayın. Genişletmek için tıkla... Yoo haklısınız, ürün kaliteleri rezalet. Çalışana değer yok ki çalışanlar iyi olsun. Tek dediğim bişey alırken SKT ve ambalajlara iyi bakın.
cyberrr Decapat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2022 #12 237969 dedi: Yoo haklısınız, ürün kaliteleri rezalet. Çalışana değer yok ki çalışanlar iyi olsun. Tek dediğim bir şey alırken skt ve ambalajlara iyi bakın. Genişletmek için tıkla... Yalnız değilmişim şok çalışanının kendisi bile söylediğine göre.
237969 dedi: Yoo haklısınız, ürün kaliteleri rezalet. Çalışana değer yok ki çalışanlar iyi olsun. Tek dediğim bir şey alırken skt ve ambalajlara iyi bakın. Genişletmek için tıkla... Yalnız değilmişim şok çalışanının kendisi bile söylediğine göre.
Reddywich Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2017 Mesajlar 2.307 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Tekirdağ 6 Temmuz 2022 #13 ItsAllGoodman dedi: O yüzden çoğunu dedim. 20 gün boyunca günde 35 lira harcasa cebinden 300 çıkmış olacak. Genişletmek için tıkla... İşveren yemeği karşılamak zorunda. Her ne kadar ülkemizde dikkate alınmayan bir mevzu olsa da.
ItsAllGoodman dedi: O yüzden çoğunu dedim. 20 gün boyunca günde 35 lira harcasa cebinden 300 çıkmış olacak. Genişletmek için tıkla... İşveren yemeği karşılamak zorunda. Her ne kadar ülkemizde dikkate alınmayan bir mevzu olsa da.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.121 Makaleler 3 Çözümler 194 6 Temmuz 2022 #14 Reddywich dedi: İşveren yemeği karşılamak zorunda. Her ne kadar ülkemizde dikkate alınmayan bir mevzu olsa da. Genişletmek için tıkla... Burası Türkiye maalesef. Herkes giderden ne kadar kıssam kârdır mantığıyla iş yeri açıyor.
Reddywich dedi: İşveren yemeği karşılamak zorunda. Her ne kadar ülkemizde dikkate alınmayan bir mevzu olsa da. Genişletmek için tıkla... Burası Türkiye maalesef. Herkes giderden ne kadar kıssam kârdır mantığıyla iş yeri açıyor.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2022 #15 Amele gibi çalıştırıyorlar diyorsun kısaca. İşçiyi ezen eziyor, kuruluş fark etmiyor. İşçi için olan sendika desteği olmayınca böyle kötü durumlar yaşanıyor, umarım düzenleme gelir işçi hakları, denetimi ve uygulaması için. Son düzenleme: 6 Temmuz 2022
Amele gibi çalıştırıyorlar diyorsun kısaca. İşçiyi ezen eziyor, kuruluş fark etmiyor. İşçi için olan sendika desteği olmayınca böyle kötü durumlar yaşanıyor, umarım düzenleme gelir işçi hakları, denetimi ve uygulaması için.