Şok Markette iş deneyimim

Ocağın 5'inde yatar 15'inde yatmaz çünkü o tarihte işte olmadığın için prim alamazsın bir de senin değişiklik işi vardı hallettin mi?

Kral bugün başka bir bölgeye desteğe gittim ve o değişiklik işi olmadı bs kıl olduğu için maalesef bende 15 Aralıkta çıkışımı almayı düşünüyorum

Kral bugün başka bir bölgeye desteğe gittim ve o değişiklik işi olmadı bs kıl olduğu için maalesef bende 15 Aralıkta çıkışımı almayı düşünüyorum.

İşten çıkmadan 2 hafta önce Bs'ye bildir mutlaka çünkü sana tazminat davası açabilirler.

3 ay deneme süresi var. 3 ay boyunca istediği gün çıkabiliyor. 3 ay olmadı sanırım arkadaş işe gireli, istediği gibi çıkabilir.
gireli 1 ay oldu reis

İşten çıkmadan 2 hafta önce Bs'ye bildir mutlaka çünkü sana tazminat davası açabilirler.
ayın 5 inde bildirip 20 sinde cıkısımı almayı düşünüyorum bs ye mi bildireyim müdüre mi reis

Bildirmen gerekmiyor, deneme süresindesin. Ben gidiyorum deyip gidebilirsin dahi istersen. İnanmayın önceden bildirmen gerek, 15 gün daha çalışmadan çıkamazsın filan diyenlere. İlk 2 ay kanuni deneme süresi, Türkiye'deki tüm iş yerlerinde ilk iki ayda çat kapı çıkabilirsin.

gireli 1 ay oldu reis

ayın 5 inde bildirip 20 sinde cıkısımı almayı düşünüyorum bs ye mi bildireyim müdüre mi reis
Deneme süresi dahilindesin. Ben senin yerinde olsam bildirmem. Bildirdiğin zaman, çıkacağın için ekstra iş kitleme vesaire bir sürü durum olacak muhtemelen. Çıkmak istediğiniz gün müdüre daha gelmeyeceğinizi bildirirsiniz, sonrasında çıkarsınız. Eğer müdür "ihbar süresi 15 gün" derse, deneme süresinde olduğunuzu söylersiniz. Ona rağmen çıkışınızı vermemeye çalışırsa, şok marketin genel merkezine gidip insan kaynaklarına bildirebilirsiniz.

İnsan hakları İzmir'de var mıdır reis genel merkezi gerçekten cok eziyet çektiriyor müdür yardımcısı denilen şahıs tam dövmelik zaten kendisi

amil abi mağazam değişti ve parta geçtim :d

Son düzenleme:
Son düzenleme:

Hocam Şok Net'e gir personel sicil no ve şifre ile, sonra orada muhasebe işlemlerinden bordroya tıkla sonra maaş dönemini seç orada yazıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…