Bildirmen gerekmiyor, deneme süresindesin. Ben gidiyorum deyip gidebilirsin dahi istersen. İnanmayın önceden bildirmen gerek, 15 gün daha çalışmadan çıkamazsın filan diyenlere. İlk 2 ay kanuni deneme süresi, Türkiye'deki tüm iş yerlerinde ilk iki ayda çat kapı çıkabilirsin.
Deneme süresi dahilindesin. Ben senin yerinde olsam bildirmem. Bildirdiğin zaman, çıkacağın için ekstra iş kitleme vesaire bir sürü durum olacak muhtemelen. Çıkmak istediğiniz gün müdüre daha gelmeyeceğinizi bildirirsiniz, sonrasında çıkarsınız. Eğer müdür "ihbar süresi 15 gün" derse, deneme süresinde olduğunuzu söylersiniz. Ona rağmen çıkışınızı vermemeye çalışırsa, şok marketin genel merkezine gidip insan kaynaklarına bildirebilirsiniz.
Deneme süresi dahilindesin. Ben senin yerinde olsam bildirmem. Bildirdiğin zaman, çıkacağın için ekstra iş kilitleme vesaire bir sürü durum olacak muhtemelen. Çıkmak istediğiniz gün müdüre daha gelmeyeceğinizi bildirirsiniz, sonrasında çıkarsınız. Eğer müdür "ihbar süresi 15 gün" derse, deneme süresinde olduğunuzu söylersiniz. Ona rağmen çıkışınızı vermemeye çalışırsa, şok marketin genel merkezine gidip insan kaynaklarına bildirebilirsiniz.
part işi olmadı hocam ama mağazam değişti ve 20 aralıkta cıkısımı alıcam kasamı müdürün adına açıyoz hep .d benden kesilir mi peki bakıyorum ama kasaya
Part işi olmadı hocam ama mağazam değişti ve 20 Aralıkta cıkısımı alacağım kasamı müdürün adına açiyoruz hep. D benden kesilir mi peki bakıyorum ama kasaya.