Şok Markette iş deneyimim

Hocam Şok Net'e gir personel sicil no ve şifre ile, sonra orada muhasebe işlemlerinden bordroya tıkla sonra maaş dönemini seç orada yazıyor.
hocam ben şifremi bilmiyorum ki şifremi nerden alıcam ki

Hocam Şok Net'e gir personel sicil no ve şifre ile, sonra orada muhasebe işlemlerinden bordroya tıkla sonra maaş dönemini seç orada yazıyor.
abi ve şok nete giremiyorum o siteyi bana atıp sicil no ve şifreyi nasıl alıcam söyler misin

amil abi şifreyi ve sicil no yu nasıl alabilirim yardım eder misin

Hocam Şok Net'e gir personel sicil no ve şifre ile, sonra orada muhasebe işlemlerinden bordroya tıkla sonra maaş dönemini seç orada yazıyor
abii nasıl gircem

Son düzenleme:

Hocam müdürüne söyle o sana şifreni söyler bir de Şok Net'e evden giremezsin şok'taki bilgisayardan girebilirsin. Şok Net sadece belirli bir domaindeki ağda açılır o da şok marketteki bilgisayarda var.

Hocam müdürüne söyle o sana şifreni söyler bir de Şok Net'e evden giremezsin şok'taki bilgisayardan girebilirsin. Şok Net sadece belirli bir domaindeki ağda açılır o da şok marketteki bilgisayarda var.
Sicil no'yu da müdürünün şok net sisteminden öğrenebilirsin ya da puantaj defterindeki sana ait olan sayfanın üzerinde yazar.

Evet gördüm hocam 20.000 yatacakmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…