ieithers Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 282 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tam Zamanlı Öğrenci 31 Ağustos 2021 #1 Şok yeni internet hizmetini sundu. Şok Net | ŞOK MARKETLER kurumsal.sokmarket.com.tr Şu an sadece 16 Mbps paketi var, bu konu hakkındaki fikirlerinizi merak ediyorum.
Şok yeni internet hizmetini sundu. Şok Net | ŞOK MARKETLER kurumsal.sokmarket.com.tr Şu an sadece 16 Mbps paketi var, bu konu hakkındaki fikirlerinizi merak ediyorum.
eth Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.365 Makaleler 2 Çözümler 9 31 Ağustos 2021 #2 Şok oldum.
lidevdiyebirisi Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 688 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2021 #3 ieithers dedi: Şok yeni internet hizmetini sundu. Şok Net | ŞOK MARKETLER kurumsal.sokmarket.com.tr Şu an sadece 16 Mbps paketi var, bu konu hakkındaki fikirlerinizi merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Bana pek güven verici gelmedi.
ieithers dedi: Şok yeni internet hizmetini sundu. Şok Net | ŞOK MARKETLER kurumsal.sokmarket.com.tr Şu an sadece 16 Mbps paketi var, bu konu hakkındaki fikirlerinizi merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Bana pek güven verici gelmedi.
Onudabitirmeyin Centipat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 129 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2021 #4 ieithers dedi: Şok yeni internet hizmetini sundu. Şok Net | ŞOK MARKETLER kurumsal.sokmarket.com.tr Şu an sadece 16 Mbps paketi var, bu konu hakkındaki fikirlerinizi merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Türk Telekom 10 ms veriyorsa, şok net 999 ms verir.
ieithers dedi: Şok yeni internet hizmetini sundu. Şok Net | ŞOK MARKETLER kurumsal.sokmarket.com.tr Şu an sadece 16 Mbps paketi var, bu konu hakkındaki fikirlerinizi merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Türk Telekom 10 ms veriyorsa, şok net 999 ms verir.
burasıbabooo Picopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 372 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2021 #5 Tutacağını sanmıyorum. Ayrıca güzelliğini de bilemem, bir marketin internet hizmeti sunması ne kadar doğru onu da bilemiyorum.
Tutacağını sanmıyorum. Ayrıca güzelliğini de bilemem, bir marketin internet hizmeti sunması ne kadar doğru onu da bilemiyorum.
Shadow Ryzen Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 10.188 Makaleler 80 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı Profil Kapağı 1525088093 31 Ağustos 2021 #6 Marketten internet alınmaz.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.239 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2021 #7 ieithers dedi: Şok yeni internet hizmetini sundu. Şok Net | ŞOK MARKETLER kurumsal.sokmarket.com.tr Şu an sadece 16 Mbps paketi var, bu konu hakkındaki fikirlerinizi merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... 2 yıl 16Mbps kullanan biri olarak söylüyorum; rezalet. Her zaman düşük indirme ve gönderme hızı olacak ve genel olarak aşırı ping olacak.
ieithers dedi: Şok yeni internet hizmetini sundu. Şok Net | ŞOK MARKETLER kurumsal.sokmarket.com.tr Şu an sadece 16 Mbps paketi var, bu konu hakkındaki fikirlerinizi merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... 2 yıl 16Mbps kullanan biri olarak söylüyorum; rezalet. Her zaman düşük indirme ve gönderme hızı olacak ve genel olarak aşırı ping olacak.
SanayZockt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2016 Mesajlar 1.839 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2021 #8 Her ***a burnunu sokan şirketlerden nefret ediyorum. Şok ile internetin ne alakası var ya? Rezalet bir şey olacağını iliklerime kadar hissettim.
Her ***a burnunu sokan şirketlerden nefret ediyorum. Şok ile internetin ne alakası var ya? Rezalet bir şey olacağını iliklerime kadar hissettim.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.899 Çözümler 245 31 Ağustos 2021 #9 Sıkıntılı gibi şoklaya şoklaya girersin internete gerek yok bence.
burasıbabooo Picopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 372 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2021 #10 SanayZockt dedi: Her ***a burnunu sokan şirketlerden nefret ediyorum. Şok ile internetin ne alakası var ya? Rezalet bir şey olacağını iliklerime kadar hissettim. Genişletmek için tıkla... İçimdekileri söylediniz hocam.
SanayZockt dedi: Her ***a burnunu sokan şirketlerden nefret ediyorum. Şok ile internetin ne alakası var ya? Rezalet bir şey olacağını iliklerime kadar hissettim. Genişletmek için tıkla... İçimdekileri söylediniz hocam.