Şok Net kullanan var mı? Üniversite için kaldığım aparta bağlatmak istiyorum, taahhütsüz, uygun fiyatlı bir şey arıyorum sadece. Kullanan varsa ping ve hız değerlerini paylaşabilir mi? Öneriyor musunuz? 35Mbps paketini düşünüyorum gidince.
Daha önce kullanmış biri olarak söylüyorum o firmadan uzak durun bölgenizde fiber altyapı yoksa size 16 Mbps hız veriyorlar VDSL altyapıyı desteklemiyorlar eğer bölgenizdeki altyapı VDSL ise size 35 Mbps paketi vermezler ben oradan Turuncunet e geçiş yaptım size de öneririm bayağı ilgililer Şok Net'in kendi veri merkesi bile yok Oris Telekom ile anlaşmışlar internet satmak için.
Şok Net kullanan var mı? Üniversite için kaldığım aparta bağlatmak istiyorum, taahhütsüz, uygun fiyatlı bir şey arıyorum sadece. Kullanan varsa ping ve hız değerlerini paylaşabilir mi? Öneriyor musunuz? 35Mbps paketini düşünüyorum gidince.
Dostum şokta çalışan birisi olarak şunu söyleyeyim alma. Bizim kasalarda ödeme seçeneği bile yok. Şokta 2 tip kasa var. 1 tip daha yaygın diğeri daha yeni. Yeni olan kasada ödeme seçeneği var eski ve yaygın olanda yok :d