Şok Net nasıldır?

Daha önce kullanmış biri olarak söylüyorum o firmadan uzak durun bölgenizde fiber altyapı yoksa size 16 Mbps hız veriyorlar VDSL altyapıyı desteklemiyorlar eğer bölgenizdeki altyapı VDSL ise size 35 Mbps paketi vermezler ben oradan Turuncunet e geçiş yaptım size de öneririm bayağı ilgililer Şok Net'in kendi veri merkesi bile yok Oris Telekom ile anlaşmışlar internet satmak için.

Dostum şokta çalışan birisi olarak şunu söyleyeyim alma. Bizim kasalarda ödeme seçeneği bile yok. Şokta 2 tip kasa var. 1 tip daha yaygın diğeri daha yeni. Yeni olan kasada ödeme seçeneği var eski ve yaygın olanda yok :d

Bağlattıktan birkaç gün sonra deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim, Millenicom bağlatacağım muhtemelen ama yine de kullanıcı yorumu işimi görür.

Tamam kankam buraya birisi yanıt atınca direk Gmail'ime bildirim geliyor eğer unutursam bana cevap at gelirim.

Bağlattıktan birkaç gün sonra deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim, Millenicom bağlatacağım muhtemelen ama yine de kullanıcı yorumu işimi görür.

Kanka bu kadar geç yazmamın nedeni bizim kabloda sorun olması yaklaşık 1.5 hafta sonra neyse ki bağlandı 31Mbps download 4-5Mbps upload veriyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…